Squid Game 2. Sezon ne zaman geliyor, yapımcı açıklama yaptı

Squid Game 2. Sezon ne zaman geliyor, filmin yapımcılarından gelen açıklamada ne denildi, kesin olarak yeni sezon filmi yapılacak mı? Dizinin yapımcısından yapılan açıklamada dizinin yeni sezonunun kesin olarak çekileceği belirtildi hatta yeni dizi hakkında bazı spoiler de verildi.

Google Haberlere Abone ol
Squid Game 2. Sezon ne zaman geliyor, açıklama

Sadece 12 gün içerisinde bütün dünya dizi tarihini alt üst ederek en çok izlenen dizi unvanını kazanan Netflix yapımı Squid Game'in yeni sezonu geliyor. Dizinin yayıncısı 2. Sezon olup olmayacağı konusunda "olacağı" yönünde kesin ve net açıklamalarda bulundu. Ancak zamanı konusunda ise, "12 yılda hazırladığımız dizi 12 günde dünya birincisi oldu" ifadelerini kullandı. Bu da muhtemelen daha uzun bir süre bekleneceği anlamına geliyor. Squid Game 2. Sezon ne zaman geliyor?

Squid Game 2. sezon için heyecan dolu bekleyiş sürüyor. "Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak?" sorusu ile bir süredir gündemde yer alıyordu. Yayıncı kuruluş Netflix'in 2. sezon için olumlu yaklaşımının ardından gözler yapımcı isme çevrilmişti. 

Squid Game 2. Sezon ne zaman geliyor, yapımcı açıklama yaptı
Squid Game 2. Sezon ne zaman geliyor, yapımcı açıklama yaptı

 

Yayıncı kuruluş Netflix'in resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz yıl yayınlanan "Squid Gamenin ilk sezonunu hayata geçirmek tam 12 yıl sürdü. Ancak Squid Game sadece 12 günde tüm zamanların en popüler Netflix dizisi olmayı başardı." ifadelerine yer verdi.

Diğer taraftan Squid Game'in senaristi, yönetmeni ve yapımcısı Hwang Dong-hyuk da önemli açıklamalara yer verdi. Hyuk, "Dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza sesleniyorum: Dizimizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Gemi Aslanı da öyle. 2. sezona hazır olun. Ddakji oynatan takım elbiseli adamı tekrar görürseniz şaşırmayın. Ayrıca Young-hee'nin erkek arkadaşı Cheol-su ile tanışacaksınız. Yepyeni bir sezonda buluşmak üzere! Hwang Dong-hyuk "Squid Game"in Yönetmeni, Senaristi ve Baş Yapımcısı" ifadelerini kullandı.

3. SEZON SİNYALİ BİLE VERİLDİ 

Netflix'te yayınlanan ve dünya çapında ses getiren Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin ikinci sezonu için hazırlıklar başlarken dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk'tan olası bir 3. sezon için bomba bir açıklama geldi. "2. sezonda bilinen bir Hollywood oyuncusu olmayacak" diyen Dong-hyuk, ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio'nun dizinin hayranı olduğunu bildiğini ifade ederek olası bir 3. sezon için yıldız ismin kadroda düşünülebileceğini söyledi.

Squid Game dizisi, 2021'de dünya çapında ses getirerek izlenme rekorları kırmıştı. Dizinin ikinci sezonu için hazırlıklar başlasa da dizinin ne kadar süreceği, gelecek sezonların nasıl ilerleyeceği bilinmezliğini koruyor. Dünya çapında popüler olmuş Squid Game dizisine Hollywood'dan oyuncuların da katılması da son zamanlarda yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

Güney Kore'nin Seul kentinde yakın tarihli bir Netflix etkinliğinde, yönetmen Hwang Dong-hyuk, Hollywood aktörlerinin dizide görünüp görünmeyeceğine dair sorulara şu şekilde yanıt verdi: "2. sezonda bilinen bir Hollywood oyuncusu olmayacak…"

Ancak Dong-hyuk, Leonardo DiCaprio'nun dizinin hayranı olduğunu bildiğini de ekledi ve olası bir üçüncü sezon için düşünülebileceğini söyledi: "Belki zaman veya şans izin verirse, Leo'dan oyunlara katılmasını isteyebiliriz."

SQUID GAME RESMİ YARIŞMASI BAŞLADI

Popüler dizi 'Squid Game'in resmi yarışması 'Squid Game: The Challenge' için başvuru süreci başladı. Yarışma çekimlerinin 2023’ün başlarında farklı ülkelerde yapılması ve en az bir ay sürmesi bekleniyor.

Dijital yayın platformu Netflix, Hwang Dong-hyuk tarafından hazırlanan Güney Kore dizisi 'Squid Game'in 4,56 milyon dolarlık yarışması 'Squid Game: The Challenge' için başvuruların açıldığını duyurdu. 456 kişinin katılımıyla başlayacak olan yarışmanın fragmanı da yayınlandı.

Squid Game 2. Sezon ne zaman geliyor, yapımcı açıklama yaptı
Squid Game 2. Sezon ne zaman geliyor, yapımcı açıklama yaptı

 

Kayıp Rıhtım'ın aktardığı habere göre, yarışmadaki oyunlar, orijinal dizideki oyunlardan ilham alacak ve her biri beceri, dayanıklılık, hız ve stratejiyi test etmek için tasarlanmış bazı yeni eklemelere sahip olacak. 21 yaş ve üstü herkesin katılabildiği yarışmada İngilizce konuşabilme şartı da isteniyor.

Netflix, "Squid Game: The Challenge" adlı yarışmasını “şimdiye kadarki en büyük yarışma” şeklinde tanımladı. 456 kişinin katılacağı ancak sadece bir kişinin 4,56 milyon dolar kazanacağı yarışmadaki bu ödül, televizyon tarihindeki en büyük nakit ödül anlamına geliyor.

Yarışmaya katılmak için SquidGameCasting.com adresi üzerinden başvuru yapılabilecek. Yarışma çekimlerinin 2023’ün başlarında farklı ülkelerde yapılması ve en az bir ay sürmesi bekleniyor.

İlk defa geçen yılın eylül ayında Netflix üzerinden yayınlanan Güney Kore dizisi 'Squid Game', yayına girdiği ilk 28 günde 111 milyon kullanıcıya erişti. Yapım, 21 milyon dolarlık çekim maliyetine karşılık 891.1 milyon dolarlık bir kazanç elde etti.

Yorumlar