Spotify premium ne kadar?

Dünyaca ünlü müzik uygulaması Spotify premiumum ne kadar yeni yıla girerken merak konusu oldu. Tüm dünyada en çok kullanılan müzik uygulaması Spotify çalma listelerini kişiselleştirebilen premium özelliğini ücret karşılığında kullanıma sunuyor. Peki spotify premium ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
Spotify premium ne kadar?

Dünya çapında hiğzmet veren ve beğeni ile kullanılan en hızlı müzik uygulamalarından biri olan Spotify kişiselleştirilen çalma listelerini kullanıcılarına belli bir ücret karşılığında sunuyor. Öğrencilere de ayrıca farklı fiyat uygulaması ile hizmet veren uygulamada premium fiyatı merak edilen konular arasında yer alıyor. Spotify, Kişisel, öğrenci ve aile paketlerini farklı farklı ücretlendirme tarifeleri ile sunuyor. 2023 yılında spotify Premium ne kadar olacak merak ediliyor. 

Spotify en son 2022 yılının Ağustos ayında fiyat güncellemesine gitti ce fiyatlarını bir miktar artırdı bu tepki ile karşılansa da müzik devi haline gelen Spotify tepkileri göz ardı etti. 

Şu an halen Ağustos ayında üyelerine sunmuş olduğu fiyatlar üzerinden hizmet veren Spotify yeni yıl premium fiyatları değişecek mi merak ediliyor. 406 milyondan fazla kullanıcısı olan ve kullanıcıların farklı bir müzik deneyimi yaşatan Spotify. Üyelerine mail yolu ile ilettiği mesajında zam haberini şu şekidle duyurudu:

"Tadını çıkaracağın yeni içerikler ve özelliklerle en iyi deneyimi sana sunmak amacıyla yenilik ve yatırım yapmaya devam edebilmemiz için 1 Ağustos 2022 tarihinden itibaren Premium Bireysel planının fiyatını artırıyoruz. Daha önce ayda 17,99 TL olan Premium Bireysel planının yeni fiyatı ayda 20,99 TL olacak. Premium Bireysel üyesi olduğundan mevcut fiyattan 60 gün boyunca yararlanabileceksin. Yani, yeni fiyat senin için Ekim ayındaki fatura tarihinden itibaren geçerli olacak. Premium üyesi olduğun için teşekkür ederiz. Spotify Ekibi."

 

2022 Ağustos ayından geçerli olcak şekilde güncelediği fiyatları şu şekilde:

Spotify premium ne kadar?

Spotify Premium aylık fiyatları:

Öğrenci: 10,49 TL
Bireysel: 20,99 TL
Aile: 34,99 TL

Yorumlar