Sözde kadın hakları savunucusu Emrah Parlak'a eşinden uzaklaştırma kararı

Sosyal medyada yaptığı kadına şiddet edebiyatı ile gündeme gelen Bülent Emrah Parlak'ın eşi Burcu Gönder ile boşanıyor. Gönder'in Parlak için uzaklaştırma kararı aldığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Emrah Parlak'a eşinden uzaklaştırma kararı

“Çok Güzel Hareketler Bunlar” programıyla üne kavuşan Bülent Emrah Parlak’ın beş yıl önce evlendiği, Burcu Gönder eşinin agresif tutumu ve öfke problemi nedeniyle boşanma davası açmaktan endişe ettiğini öne sürerek mahkemeden tedbir talep etti. Gönder, daha sonra eşiyle anlaşmalı boşanma konusunda sulh olduklarını belirterek tedbir kararının kaldırılması için yeniden mahkemeye başvurdu. Gönder'in tedbir talep ettiği dilekçesindeki ifadeler dikkati çekti.

Maddi durumu iyi olmasına rağmen...

Parlak’ın maddi durumunun Türkiye koşullarının üzerinde olmasına rağmen eşine ekonomik baskı uyguladığının anlatıldığı dilekçede şu ifadeler kullanıldı:

"Parlak, Gönder'in tektaş yüzüğünü sattırıp onun parasını dahi aldı"

“Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder’in tektaş yüzüğünü sattırıp onun parasını dahi almıştır. Öfke problemi olan Parlak’ın bu durumu çevresi tarafından da bilinmektedir. Bu nedenle Gönder eşine boşanma davası açmayı istemekte, ancak bu süreçte zarar göreceğinden endişe etmektedir.

"Burcu Gönder ile çocuğunu evden atmaya çalıştı"

Hiçbir geliri olmayan Burcu Gönder ile çocuğunu evden atmaya çalışmıştır. Bu sebeple boşanma davası açmak isteyen Gönder’in davalının agresif yapısı nedeniyle zarar görmesinden korunması için tedbir talep ediyoruz.”
Talebi değerlendiren mahkeme Burcu Gönder’i haklı buldu. Mahkeme, davalı Parlak’ın 1 ay süreyle eşine yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve Gönder’in şahsi eşyalarına ve ev eşyalarına zarar vermemesine karar verdi.

Gönder 2 hafta sonra tedbir kararının kaldırılmasını istedi

Gönder, iki hafta sonra yeniden mahkemeye başvurarak verilen tedbir kararının kaldırılmasını istedi. Eşiyle uzlaşarak anlaşmalı boşanma yoluna gittiğini dilekçesinde anlatan Gönder, eşinin tedbir verilmesini gerektirecek herhangi bir davranışlarda bulunmadığını ifade etti.

MASTERCHEF ÇAĞLA'NIN AĞLATAN HİKAYESİ

 

Yorumlar