Söz Kore filminin konusu nedir?

Türk dizi sektörü dünyada 2. sırada yer alırken Türkiye'de ise en çok Kore dizileri ve Kore filmleri izleniyor. TRT 1 en çok beğenilen Kore dizilerini ve filmlerini yayınlıyor. Söz Kore filmi de yarın gece yarısı TRT 1'de ekrana gelecek. Peki, Söz Kore filminin konusu nedir?

Google Haberlere Abone ol
Söz Kore filminin konusu nedir?

Güney Kore filmleri ve dizileri dünyaya en çok dizi ihraç eden 2. ülke olan Türkiye'de çokça izleniyor. Bu durumun farkında olan Türk televizyon kanalları da başarılı Güney Kore yapımı filmleri ve dizileri yayınlıyor. Güney Kore yapımı olan Kralın Kızı dizisi hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Öte yandan, kanal sevilen Kore sinema filmlerine de hafta sonları yer veriyor. Bu hafta TRT 1'de Güney Kore yapımı Söz filminin ekranlara gelmesi bekleniyor. Söz Kore filminin konusu nedir?

SÖZ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

9 Mart Cumartesi günü gece yarısı 00.00 saatlerinde ekrana gelecek olan Söz filminin konusu ise şöyle: 

Kuzey Koreli olan bir casus Güney Kore’deki görevi bittikten sonra tekrar ailesini ve çocuklarını görmek için vatanı olan Kuzey Kore'ye dönmeyi dört gözle beklemektedir. Ancak casus, Kuzey Kore rejimi tarafından ihanete uğrar ve  tespit edilerek Güney Koreli bir ajan tarafından öldürülür.

Ölen Kuzey Koreli casusun görevde başarısız olduğu kabul edilir ve ceza olarak onun Kuzey Kore’de yaşayan çocukları bir eğitim kampına gönderilir.

Daha sonra yüksek rütbeli bir Kuzey Koreli asker, Myung-Hoon’a bir anlaşma teklif eder. Eğer Myung-Hoon verilen Güney Kore’deki casusluk görevinde başarılı olursa o ve kız kardeşi Hye-In kamptan gitmekte özgür olacaktır. Anlaşmayı kabul eden Myung-Hoon görev için iki yıl boyunca sıkı bir eğitimden geçer…

Yorumlar