Soylu'dan AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığına ziyaret

- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: - "24 Haziran sadece bir seçim değildir. Bu memleketin yıllarca karşı karşıya kaldığı olumsuzlukları, tarihin çöplüğüne atmak için bu milletin eline geçmiş en önemli fırsattır" - "Bugün Allah'a şükürler olsun güçlüyüz. Eğer güçsüz bir hükümet, güçsüz bir ekonomi, güçsüz bir meclis yapısıyla tekrar Türkiye tekrar karşı karşıya kalırsa, Türkiye'nin eski haline dönmesi milletimizi üzmekle kalmaz, milletimizden ümidi olanları da üzer"

Google Haberlere Abone ol
Soylu'dan AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığına ziyaret

İSTANBUL (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "24 Haziran sadece bir seçim değildir. Bu memleketin yıllarca karşı karşıya kaldığı olumsuzlukları, tarihin çöplüğüne atmak için bu milletin eline geçmiş en önemli fırsattır." dedi.

Soylu, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Burada yaptığı konuşmada Soylu, Türkiye'nin uzun zamandır ilk kez moral dolu günler gördüğünü dile getirerek, bir yandan terörle, uyuşturucuyla mücadele edilirken, ülkenin yüzde 7,4 büyüdüğünü, kişi başı gelir seviyesinin 11 bin dolara çıktığını anlattı.

Soylu, Türkiye'nin büyük projelerinden de vazgeçmediğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Çevrecilikten, yeşilden hiç vazgeçmeyen hükümetimiz, iktidarımız, partimiz bugün Atatürk Havalimanı'nın yerine bir millet bahçesiyle gerçekleştiriyor ve onun gibi 5 millet bahçesi daha yapıyor. Bütün bunlar yapılırken, Türkiye huzurunu artırıyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da, ülkemin her noktasında, her yerinde hala bu mücadeleye devam ediyor. Bugün Türkiye'nin her tarafında huzur var, doğusunda, batısında, kuzeyinde ve güneyinde. Şimdi bu meseleyi yeni bir sistemle, yarına taşıma zamanı. Bunu hep birlikte yapmalıyız."

Türkiye'nin eskiden çok zor günlerden geçtiğini ve bunun milletin tercihi olmadığını kaydeden Soylu, "Güçsüz hükümetlerin, gücü tükenmiş parlamentoların, meclislerin ve Türkiye'yi güçsüz bir ekonomiyle yakalayanların oluşturduğu bir sonuçtu. Bugün Allah'a şükürler olsun güçlüyüz. Eğer güçsüz bir hükümet, güçsüz bir ekonomi, güçsüz bir meclis yapısıyla tekrar Türkiye tekrar karşı karşıya kalırsa, Türkiye'nin eski haline dönmesi milletimizi üzmekle kalmaz, milletimizden ümidi olanları da üzer." diye konuştu.

Soylu, Türkiye'nin büyük avantajları olduğunu ve bunların iyi yönetilmesi gerektiğini belirterek, teşkilat üyelerine şöyle seslendi:

"24 Haziran sadece bir seçim değildir. Bu memleketin yıllarca karşı karşıya kaldığı olumsuzlukları, tarihin çöplüğüne atmak için bu milletin eline geçmiş en önemli fırsattır. Sizler de bu fırsatın taşıyıcılarısınız. 24 Haziran'a kadar işinizi, gücünüzü, her şeyinizi bırakıp, üstlendiğimiz büyük sorumlulukla geleceğimize, yarınlara güçlü bir miras bırakmak zorundayız. Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en önemli miras, sistemi güzel işleyen, ekonomisi, meclisi güçlü olan, hükümeti güçlü olan ve yarınlara umutla bakan, etrafımızdaki coğrafyaya ışık saçan bir Türkiye'dir. Bunun önemli bir kısmını altyapımızla hallettik, şimdi sıçrama zamanıdır."

Yorumlar