Soylu konuşurken HDP'liler müziği son ses açtı

Esenler Meydan'da partililere seslenen İçişleri Bakanı Soylu'nun mitingi HDP'liler tarafından provoke edildi. Alanda kurdukları standaki araçlardan müziğin sesini son ses açan HDP'liler aleni bir şekilde provokasyonda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İstanbul Esenler'deki konuşması HDP'liler tarafından provoke edildi.

Bakan Soylu'nun otobüs üzerinden konuşma yaptığı esnada HDP'liler parti minibüsünden son ses müzikle provokasyon yaptı. 

HDP'lilerin provokasyonu nedeniyle, AK Partililerin de alanı doldurduğu olay esnasında her han taraflar arasında bir çatışma yaşanabilirdi. 

Bakan Soylu, müziği son ses açarak provokasyon yapan HDP'lilere otobüs üzerinden tepki gösterdi.

İstanbul AK Parti milletvekili adayı Soylu, kendi kullandığı Togg aracı ile Esenler Dörtyol Meydanı'na geldi.

Burada vatandaşlara hitap eden Soylu, 21 yıldır ülke ve millet için gece gündüz uyumayan, en çok çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdiğini söyledi.

Bakan Soylu, Esenler Dörtyol Meydanı'nda bulunan Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) standına dönerek, şunları kaydetti:

"Şimdi şunlara sorsan 'Türkiye'de özgürlük ve demokrasi yok.' Ya be kepazeler, bu ülkenin İçişleri Bakanı meydanda konuşuyor, kepazeler. Orada istediğinizi yapıyorsunuz, daha ne özgürlük istiyorsunuz? Ne özgürlük? Kepazeler, daha ne özgürlük istiyorsunuz? Tam 45 dakikadır orada müzik çalıyorsunuz, 45 dakikadır orada saygısızlık, nezaketsizlik yapıyorsunuz. Neden yapıyorlar biliyor musunuz? Onları çok acıttık da onun için yapıyorlar. Her PKK'lı terörist öldüğünde gözyaşı döküyorlardı, onun için yapıyorlar. Şimdi Kılıçdaroğlu ne diyor başka? Kılıçdaroğlu, 'Biz LGBT'yi Türkiye'ye götüreceğiz' diyor. Ya Kılıçdaroğlu, ey CHP'liler, bu ülkeyi ayakta tutan aile yapısıdır. Bugün birliğimizin, beraberliğimizin teminatı, aile yapısıdır. Ne yapacaklar biliyor musunuz? Allah muhafaza, erkekle erkeği evlendirecekler. LGBT kadınla kadını evlendirecekler. Bu sapkınlıktır. Dün akşam çıkmış diyor ki 'Ben Hak Muhammed Ali'nin yolundayım.' Hak Muhammed Ali'nin yolu ne zamandan beri erkekle erkeğin, kadınla kadının evli olduğunu söylüyor. Bunlar Amerika'nın, Avrupa'nın tezgahlarıdır. Bu tezgaha gelmemeye bu meydandan söz vermeliyiz."