Soylu açıkladı: 41 DEAŞ'lı daha yakalandı

Barış Pınarı Harekatı sırasında köşeye sıkışan terör örgütü PKK/YPG, daha önce yakaladığı DEAŞ'lı teröristleri ABD ve batının dikkatini çekmek için serbest bırakmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröristler tarafından serbest bırakılan DEAŞ'lılardan 41 kişinin daha yakalandığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Soylu açıkladı: 41 DEAŞ'lı daha yakalandı

Terör örgütü YPG/PKK, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu'nun Barış Pınarı Harekatı'nda ağır kayıplar vermesinin ardından batının dikkatini yeniden çekmek için gözetim altında tuttuğu terör örgütü DEAŞ üyelerini serbest bırakmıştı. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Mili Ordusu'nun YPG tarafından serbest bırakılan DEAŞ'lıları yakalamak için başlattığı çalışmalar sürerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açıklama yaptı.

Soylu, Barış Pınarı Harekatı'na verilen 5 günlük ara devam ederken YPG tarafından serbest bırakından DEAŞ'lılardan bu sabah itibariyle 41 teröristin daha teslim alındığını duyurdu.

İşte Soylu'nun açıklamalarından satır başları:

Bu sabah 41 DEAŞ'lı daha teslim alındı.

Kanun çok açık. Teröre bulaşmış, destek sağlayan, milletin vergilerinin terör örgütlerine aktaran belediyelerin yasal olarak yeri yok. Teröre hiçbirimizin sabrı yok! 40 yıldır terörle mücadele ediyoruz.

Bizden sonraki nesillere, terörü miras bırakmayalım. Kaset tekrar başa sarılmasın.

Yorumlar