Söylemezsem Olmaz Neden Yayınlanmadı? Nedeni belli oldu

"Söylemezsem Olmaz Programı Neden Yayınlanmadı? İsrail'in Gazze Saldırısı Programı Etkiledi"

Google Haberlere Abone ol
Söylemezsem Olmaz Neden Yayınlanmadı?

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün izleyiciyle buluşan ve magazin dünyasının nabzını tutan Söylemezsem Olmaz programı, bugün yayınlanmamasıyla izleyicilerini endişelendirdi. Pek çok kişi, neden programın yayınlanmadığını ve ne zaman geri döneceğini merak ediyor. İşte bu soruların yanıtı ve programın sunucularından gelen duygusal bir açıklama.

SÖYLEMEZSEM OLMAZ NEDEN YAYINLANMADI?

Hafta içi her gün 08:45'te ekrana gelen Söylemezsem Olmaz, uzun yıllardır Türk magazin dünyasının önemli bir parçası haline gelmişti. Sunucuları Selen Görgüzel, Didem Delen ve Bilal Özcan, her gün izleyicileriyle magazin haberleri ve ilginç konuları paylaşıyorlardı. Ancak bugün, programın yayınlanmaması birçok kişiyi endişelendirdi.

Bugünkü eksiklik, İsrail'in Gazze'ye yönelik insani krize yol açan saldırılarından kaynaklandığı ortaya çıktı. Programın sunucularından Bilal Özcan, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, "İsrail'in Gazze'ye olan insani dışı saldırılarını kınıyoruz. Hayatlarını kaybeden bu kadar masum insan varken, yarın program yapılmasını doğru bulmadık. Söylemezsem ailesi olarak hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz." şeklinde duygusal bir mesaj paylaştı.

İZLEYİCİLER MERAK ETTİ NEDEN YOK?

Bu açıklama, programın yayınlanmamasının arkasındaki nedeni anlatmış olsa da, izleyiciler hala programın ne zaman geri döneceğini merak ediyor. İsrail'in Gazze'deki durumu etkilemesi, programın ne zaman yeniden başlayacağını belirsizleştirmiş gibi görünüyor. İzleyiciler, programın en kısa sürede ekrana dönmesini ve magazin dünyasının sıcak gelişmelerini takip etmeye devam etmeyi umuyor.

Söylemezsem Olmaz programının bugün yayınlanmaması, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının yarattığı insani krizin bir yansıması gibi görünüyor. Programın sunucularından gelen açıklama, bu durumu açıklığa kavuştururken, izleyiciler hala programın ne zaman geri döneceğini bekliyorlar. Magazin dünyasının nabzını tutan bu programın en kısa sürede izleyicileriyle buluşması umuduyla, İsrail-Gazze krizi altında yaşanan trajedilere dikkat çekmeyi sürdürüyoruz.

Yorumlar