Şovmen Ellen, Bolulu Ali Dede'nin videosunu paylaştı

ABD'li ünlü sunucu Ellen Degeners, geçtiğimiz gün kedisine sarılarak evinin yanışını izleyen Ali Dede'nin o görüntülerini paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Şovmen Ellen, Bolulu Ali Dede'nin videosunu paylaştı

Geçtiğimiz gün Bolu'da sobasını yakmak isterken evini yakan 83 yaşındaki Ali Dede'nin evinin yanışını kedisine sarılarak izlemesi ülkemizde gündem olmuştu. Ali Dede'ye ABD'den de destek geldi. ABD'li ünlü talk show sunucusu Ellen Degener instagram hesabında Ali Dede'nin o anlarını takipçileri ile paylaştı.

ABD'nin en çok izlenen programlarından 'The Ellen Show' un ABD’li sunucusu Ellen DeGeneres Bolu’da evi yanarken kedisi için ağlayan Ali Dede’nin yangını izlerkenki görüntüsünü Instagram hesabından paylaştı. 5,2 milyon takipçisi olan Ellen DeGeners'in intagram hesabından yayınladığı videoyu 10 milyondan fazla kişi görüntüledi.

ABD’li komedyen Ellen DeGeneres, Bolu’da sobayı benzinle tutuşturmak isterken çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen 83 yaşındaki Ali Meşe’nin karlı havada kucağında kedisiyle yangını ağlayarak izlediği videoyu Instagram hesabından paylaştı.

Yorumlar