Sosyal medyadan terör propagandası ve hakarete gözaltı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.Balıkesir Valiliği'nden...

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medyadan terör propagandası ve hakarete gözaltı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.

Balıkesir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği öne sürülen K.K'yı ikametinde gözaltına aldı.

"PKK/KCK si̇lahlı terör örgütüne üye olmak, terör örgütü propagandası yapmak, Cumhurbaşkanı'na hakaret, suç ve suçluyu övmek, devlet büyükleri̇ne hakaret, halkı ki̇n ve düşmanlığa tahri̇k" ile suçlanan zanlının, emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yorumlar