Sosyal medya 'İstanbul'u sel aldı İmamoğlu nerede?' diye soruyor

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış birçok ilçede günlük hayatı olumsuz etkilerken, Unkapanı alt geçidinde bir kişinin cansız bedeni çıkarıldı. İstanbul'da bunlar yaşanırken şehrin yöneticilerinden hiç ses çıkmayınca sosyal medyada, "İstanbul'u sel aldı İmamoğlu nerede?" sorusu sorulmaya başladı. İmamoğlu'nun 6 günlük yıllık izin alarak il dışına çıktığı belirtilirken, en son Nevşehir'deki Hacı Bektaş Veli'yi anma etkinliklerinde görüntülendiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya 'İstanbul'u sel aldı İmamoğlu nerede?' diye soruyor

İstanbul'da 17 Ağustos öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış birçok ilçede günlük hayatı olumsuz etkilerken, Unkapanı alt geçidinde bir kişinin cansız bedeni çıkarıldı.

İstanbul'da bunlar yaşanırken şehrin yöneticilerinden hiç ses çıkmayınca sosyal medyada, "İstanbul'u sel aldı İmamoğlu nerede?" sorusu sorulmaya başladı.

İmamoğlu'nun 6 günlük yıllık izin alarak il dışına çıktığı belirtilirken, en son Nevşehir'deki Hacı Bektaş Veli'yi anma etkinliklerinde görüntülendiği ortaya çıktı.

Twitter üzerinden "İmamoğlu nerede" sorusu kısa süre içinde TT olurken; İmamoğlu'ndan ilk açıklama akşam saat 19.00 sularında geldi; ancak o da sosyal medyadan.

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul'daki sel için, "İstanbul mevsim normallerinin üzerinde yağış aldı ve uzun yıllardır olduğu gibi bugün de bazı ilçeler ciddi sorunlar yaşadı. Ekiplerimiz seferberlik halinde çalışıyor, mağdur vatandaşlarımızın yanında olacağız. Yaşamını yitiren hemşehrime de Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

6 GÜNLÜK YILLIK İZİN

İmamoğlu'nun 6 günlük yıllık izin alarak şehir dışında olduğu iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan İmamoğlu imzalı izin kağıdında, İmamoğlu'nun 6 günlük yıllık izin kullanark şehir dışında olduğu belirtiliyor. 

İmamoğlu'nun dün akşam saat 20.00 uçağıyla Bodrum'a uçtuğu da iddialar arasında. Ancak şine de şu ana kadar kameralar önüne çıkarak herhangi bir basın açıklaması yapmamış olması sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

şükran Nedense hiç şaşırmadım. Bu arada yorumunuz gönderilmedi diyo.tekrar tekrar deniyorum
şükran Nedense hiç şaşırmadım. Bu arada yorumunuz gönderilmedi diyo.
şükran Nedense hiç şaşırmadım.