Son ödeme tarihi 30 Kasım

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’ne ödenmesi gereken 2017 yılı Emlak, işyerlerine ait Çevre Temizlik ve Katı Atık Vergilerinin 2. taksidinin son ödeme tarihi 30 Kasım 2017 Perşembe günü olarak belirlendi.Süleymanpaşa Belediyesi’nden yapılan...

Google Haberlere Abone ol
Son ödeme tarihi 30 Kasım

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’ne ödenmesi gereken 2017 yılı Emlak, işyerlerine ait Çevre Temizlik ve Katı Atık Vergilerinin 2. taksidinin son ödeme tarihi 30 Kasım 2017 Perşembe günü olarak belirlendi.

Süleymanpaşa Belediyesi’nden yapılan açıklamada, mükelleflerin ödemelerini 30 Kasım 2017 Perşembe günü mesai bitene kadar gerçekleştirmesi gerektiği, bu tarihten sonra ödenecek emlak, işyerlerine ait Çevre Temizlik ve Katı Atık Vergilerine gecikme faizi uygulanacağının altı çizildi.

Açıklamada ayrıca, ödemeleri belediye veznelerinden yapmak isteyen vatandaşlar için Süleymanpaşa Belediyesi Peştamalcı Caddesi Ek Hizmet Binası, Sahil Ek Hizmet Binası, Kolordu Caddesi Ek Hizmet Binası, Hürriyet Mahallesi Tapu Müdürlüğü Emlak Veznesi ve Karadeniz Mahallesi Mezbaha Yanı Fen İşleri Müdürlüğü veznelerinin hizmet verdiği bildirildi.

Yorumlar