Son Nefesime Kadar neden bitiyor, neden final yapıyor, reytingleri nasıl?

Son Nefesime Kadar neden bitiyor, neden final yapıyor, reytingleri nasıl, neden bu kadar kısa süre içerisinde bitirilmesi kararı alındı, soruları merakla cevap bekleyen sorulara arasında yer alıyor. Dün akşamki bölümünden sonra final bölümü için tanıtım yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Son Nefesime Kadar neden final yapıyor?

Son Nefesime Kadar neden bitiyor, neden final yapıyor, reytingleri nasıl, neden bu kadar kısa süre içerisinde bitirilmesi kararı alındı, son bölümünden sonra yayınlanan final tanıtımı görenleri şaşırttı. Henüz yeni başlayan dizinin bir anda bitirilmesine bir anlam verilemezken, neden bitirildiği de merak konusu oldu. Dizinin neden bitirildiğine yönelik yapılan araştırmalar sonuç verdi. Peki, Son Nefesime Kadar neden final yapıyor, bitiyor mu?

FOX TV'de son dönemlerde birbiri üstüne başarısız projeler yapılıyor ve hepsi de ekrana zamansız bir şekilde veda etmek zorunda kalıyor. Reyting odaklı yayıncılık yapmanın sonuçlarından biri olan politika kapsamında iş yapmayan yapımlar anında ekrandan alınıyor.

Son Nefesime Kadar neden final yapıyor, bitiyor mu?
Son Nefesime Kadar

 

Son olarak başrollerde Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın rol aldıkları dizide ayrıca Begüm Birgören, Rojda Demirer ile birlikte genç oyuncular İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek de rol alıyordu.

Yabancı yapımlardan esinlenen ve başarısız olan her yapım gibi; BBC’de yayınlanan Happy Valley isimli dizisinden uyarlanan Son Nefesime Kadar dizisi de benzer akıbeti paylaştı. 

Yeşilçay’ı bir polise hayat verdiği ve aksiyon sahneleriyle de dikkat çeken dizinin hikayesi de hayli acıklıydı. Kızının ölümünden sorumlu olduğunu adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan ve küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyor. Nurgül Yeşilçay dizide polis Mihri’yi canlandırırken, Emre Kınay eski eşini oynuyordu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Son Nefesime Kadar dizisi için FOX TV final kararı aldı. Hatice Meryem‘in uyarladığı, Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yönettiği dizinin final tarihi de belli oldu! Buna göre, Son Nefesime Kadar dizisi 5. bölümüyle ekranlara veda edecek.

FOX televizyonunun son dönemlerde ekrana getirdiği bütün yapımların kaderi aynı oldu. Nedeni ise istenen başarının elde edilememesi. 

Final kararı alınan son dizinin de yabancı bir diziden esinlenerek ekrana getirilmesi seyircinin çok da ilgisini çekmedi. Bu nedenle reyting sıralamalarında istenen başarı bir türlü elde edilemedi.

FOX TV'nin en son ekrana gelen "Maske Kimsin Sen" isimli yarışması da yine yabancı kaynaklardan esinlendiği için ilgi görmemiş, reytinglerde istenen başarıyı sağalyamamış ve erken final kararı alınmıştı. 

Son Nefesime Kadar dizisi reyting yarışında ilk 10 sıralamaya bile giremedi: 


 

Yorumlar