Son dakika transfer haberleri: Barcelona, Pogba transferi için ısrarcı

Real Madrid dünyaca ünlü yıldızı Ronaldo'nun Juventus'a satması ve İniesta'nın takımdan ayrılmasından sonra Barcelona kadrosunu Jose Mourinho ile sorun yaşayan Pogba ile güçlendirmek istiyor. Barcelona'nın kaptanı Gerard Pique, Manchester United'ta forma giyen Fransız yıldız Pogba için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Pogba'nın harika bir futbolcu olduğunu söyleyen Pique, "Onu Barcelona'da görmekten mutlu olacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Son dakika transfer haberleri: Barcelona, Pogba transferi için ısrarcı

Barcelona ile Manchester United arasında Pogba krizi yaşanmaya başladı. Manchester United Teknik Direktörü Mourinho ile Fransız yıldız Paul Pogba arasında gerginlik yaşandığı haberlerinin ardından Barcelona Pogba transferi için düğmeye bastı. Real Madrid ile büyük bir rekabet içinde olan Barcelona Başkanı Josep Bartomeu, Pogba'ya imza attırmak için bonservis bedelini ödemeyi kabul ettiği ileri sürülüyor. 

Pogba Barcelona transferi için Pique'den açıklama

Pogba transferi için bir açıklamada Barcelona'nın kaptanı Gerard Pique'den geldi. Pique, Fransız Yıldız Pogba'yı Barcelona'da görmekten memnun olacağını açıkladı. Pogba ve Mourinho arasında yaşananlar hakkında Pique; "Pogba ve Mourinho ile arasında olanlar hakkında çok az şey biliyorum. Onların arasındaki ilişki çok özel" dedi. 

Pogba gibi bir ismi Barcelona'da olmasını istedğini belirten Pique "Onu burada görmekten mutlu olacağız. Dünyanın en iyi oyuncularının Barcelona'da olmasını istiyoruz" yorumunda bulundu.

Pogba Barcelona transfer

Pique, Pogba'nın Barcelona transferi için şu an bir yorum yapmak istemediğini belirterek "Manchester United'a saygı duyuyoruz. Pogba, şu an Manchester United oyuncusu" dedi.

Pogba'nın barcelona transfer ihtimali çok zor
Manchester United yönetimi Fransız yıldız Paul Pogba'nın bu sezon satılmasınıkesinlikle düşünmüyor. Bu kararın altındaki en büyük sebep ise Premier Lig kulüpleri için yaz transfer döneminin Perşembe günü kapanacak olması.

Barcelona'nın Manchester United'a Pogba transferi için 50 milyon sterlin artı Yerry Mina ve Andre Gomes teklif ettiği ileri sürüldü. İngiliz ekibinin teklifi reddedildiği belirtildi. 

Pogba, Manchester United'a Juventus'tan 2016'da 89 milyon poundluk rekor bir ücretle transfer olmuştu. 

Paul Pogba’s speech in the dressing room before the World Cup Final #FRA pic.twitter.com/iOMKG4TdDW

— ⚽️ is a Country (@FutbolsaCountry) 18 Temmuz 2018

Öte yandan Jose Mourinho'nun da Dünya Kupası maçlarında gösterdiği performans ile Pogba'yı bu sezon planlamasının en önemli parçalarından birisi olarak gördüğü de gelen haberler arasında.

İspanya'da transfer dönemi 31 Ağustos Cuma günü son buluyor.

Yorumlar