SON DAKİKA! Saldırganlardan biri yakalandı

Küçükçekmece'de AK Parti Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması esnasında silahlı saldırı gerçekleştiren 2 kişiden biri yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Saldırganlardan biri yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de AK Parti seçim çalışmalarına yapılan silahlı saldırının failinin yakalandığını duyurdu. Olayda ağır yaralanan bir kadın ve devam eden soruşturma detayları.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi, dün yaşanan silahlı saldırı ile sarsıldı. Kanarya Mahallesi'nde AK Parti'nin seçim çalışması yaptığı sırada düzenlenen saldırı sonucu zanlılar kaçtı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayda bir kadının ağır yaralandığını ve polis ekiplerinin zanlıları yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattığını açıkladı.

ARAÇTAKİ İKİ KİŞİDEN BİRİ YAKALANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da düzenlenen bir mitingde, İstanbul Emniyeti ve Başsavcılığının konu üzerinde titizlikle durduğunu ve yapılan operasyonlar neticesinde saldırının faillerinden birinin yakalandığını belirtti. Erdoğan, "Diğer zanlıların da en kısa sürede adalet önüne çıkarılacağına dair inancımız tam." dedi.

Cumhurbaşkanı, Türkiye'nin huzur ve güven ortamının korunması konusunda kararlı olduklarını vurgulayarak, "Bu tür olaylar, bizim birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğini bir kez daha gösteriyor." ifadelerini kullandı. Erdoğan, ülkenin güvenlik güçlerinin her türlü tehdide karşı teyakkuzda olduğunu belirtti.

 

Yorumlar