Son Dakika: Ronaldo Suudi Arabistan takımı El Nasr'a transfer oldu

Christiano Ronaldo, Suudi Arabistan'ın El Nasr takımına transfer oldu. Ronaldo Katar'dayken takımı onunla sözleşmesini bitirdiğini açıklamıştı. Yetmezmiş gibi milli takımı da onu yalnız bırakmış, teknik direktör, Ronaldo'yu yedek kulübesine alarak tepki çekmişti.

Google Haberlere Abone ol
Müslümanlar Ronaldo'yu yüzüstü bırakmadı

Dünyaca ünlü futbol efsanesi Christiano Ronaldo, İngilizler tarafından yüzüstü bırakılınca Suudi Arabistan devreye girdi.

Futbol hayatının yanında Filistin'e yaptığı destekler ve bu konudaki hassasiyetiyle Müslümon olmamasına rağmen İslam dünyasında büyük sempatisi bulunan Ronaldo'ya sahip çıkan Suudi Arabistan El Nasr takımı onu transfer etti. 

Ronaldo'nun İslam dünyasındaki popülerliğinin farkında olan Suudi Arabistan futbol camiası herkesin takdirini alan bir iş yapmış oldu. 

ERDOĞAN 5 GÜN ÖNCE AÇIKLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Christiano Ronaldo'nun Filistin davasına sahip çıktığı için bazı kesimler tarafındanr bilinçli şekilde harcandığını söylemişti.

Erdoğan, Erzurum'da "Gençlik Buluşması"nda yaptığı konuşmada Ronolado'nun Suudi Arabistan'a gideceğini ilk kez açıklayan isim olmuştu.

Erdoğan, "Cristiano Ronaldo aldığım bilgilere göre Suudi Arabistan'a gidiyor" demişti.

200 MİLYON EUROYA YAKIN PARA KAZANACAK

Cristiano Ronaldo, Al Nassr'da ticari anlaşmalarla birlikte yıllık 200 milyon euroya yakın para kazanacak. Bu aynı zamanda futbol tarihinin en büyük yıllık ücreti anlamına geliyor.

ABOUBAKAR, TALİSCA VE GUSTAVO İLE TAKIM ARKADAŞI OLACAK

Lyon ve Roma'nın eski teknik direktörü Rudi Garcia'nın çalıştırdığı Al Nassr, Suudi Arabistan Pro League'de 2. sırada yer alıyor. Ronaldo, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, Anderson Talisca ve eski Fenerbahçeli Luis Gustavo ile takım arkadaşı olacak.

Detaylar Ekleniyor...


 

Yorumlar