Son Dakika: Öztürk Yılmaz bıçaklı saldırıya uğradı

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ankara'da parti ofisinde İstanbul'dan geldiğini söyleyen Serkan K. isimli bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Dört yerinden darbe alan Yılmaz'ın hayati tehlikesi yok. Saldırıyı düzenleyen zanlı ise İstanbul'a dönerken Bolu'da yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırı

Son Dakika: Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz bıçaklı saldırıya uğradı.

İddiaya göre Öztürk Yılmaz, Ankara'da parti genel merkezine giderken yanına yaklaşan biri tarafından kalçasından bıçaklandı. 

Yılmaz'ın yanına gelen kişinin onunla muhabbet etmeye çalıştığı bir süre konuştuktan sonra bıçaklı saldırıda bulunduğu belirtiliyor. 

ÖZTÜRK YILMAZ'A KİM SALDIRDI, NEDEN?

Öztürk Yılmaz'a saldıran kişinin kimliği tespit edildi ve düzenlenen operasyonla yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırıda bulunduğu değerlendirilen zanlı Serhat K., Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde ekiplerimiz tarafından yakalanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Yenilik Partisi'nden yapılan açıklamada, "13'üncü Cumhurbaşkanlığı adayı ve Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı" denildi. 

CHP'li eski Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, yaşananları KRT TV canlı yayınında anlattı.

Parti genel merkezinin alt katından ofisi bulunan Ensar Öğüt duyduğu gürültü sonrası yukarı çıktığını ifade etti. 

Olaya ilişkin Öğüt, Yılmaz'ın kendisine "Adamı normalde bir vatandaş zannettim. Çay ikram edecektim. Bir baktım adam bıçağını çıkardı boynumu kesmeye kalktı. Baldırıma üç tane bıçak vurup gitti" dediğini aktardı.

Türkiye'nin Musul Konsolosuyken DEAŞ tarafından rehin alınan diplomatlar arasındaydı. Kurtarıldıktan sonra ise CHP tarafından hükümete karşı kullanılmak üzere partiye transfer edilmişti. Ancak CHP bir süre sonra beklentilerini karşılamayan Yılmaz'ı gözden çıkardı.

Öztürk Yılmaz, CHP'nin FETÖ'nün kuklası haline geldiğini belirterek partiden istifa etmiş, bir süre sonra da yeni bir parti kurmuştu.

detaylar ekleniyor...


 

 

Yorumlar