SON DAKİKA! İstanbul-Bursa arasındaki seferler iptal

İstanbul ile Bursa arasında sefer yapan BUDO, yarınki seferlerinden bazılarının hava koşulları nedeniyle iptal edildiği açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul-Bursa arası seyahat edenlere uyarı

Marmara Denizi'nde yaşanan kuvvetli rüzgarlar, Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO)'nin sefer programını olumsuz etkiledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen BUDO, dört seferin daha iptal edildiğini duyurdu. İptal edilen seferler, Bursa (Mudanya) ile İstanbul (Eminönü/Sirkeci) arasında planlanmıştı. İptaller, olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleşti.

İPTAL EDİLEN SEFERLERİN DETAYLARI

İptal edilen seferler, saat 16.00 ve 19.00 arasındaki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve saat 16.30 ile 19.30 arasındaki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) rotalarını kapsıyor. Bu seferlerin iptali, BUDO'nun resmi internet sitesinde duyuruldu. Yolcular, güncel bilgilere bu platform üzerinden ulaşabiliyorlar.

Daha önceki saatlerde, 09.30-12.55 arasında planlanan altı sefer de aynı gerekçelerle iptal edilmişti. İptaller, yolcuların seyahat planlarını önemli ölçüde etkiledi. BUDO yetkilileri, hava şartlarının iyileşmesi durumunda seferlerin normale döneceğini belirtti.

Yolcuların mağduriyet yaşamaması için BUDO, iptallerle ilgili güncel bilgileri internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıyor. İptal edilen seferlerle ilgili bilet iadesi veya başka bir sefere yönlendirme gibi seçenekler sunuluyor. Yolcular, BUDO'nun müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek, bu konuda daha fazla bilgi ve destek alabilirler.

Yorumlar