Bingöl-Elazığ yolunda trafik kazası

Son Dakika: Bingöl-Elazığ yolunda iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 5 kişi ise ağır şekilde yaralandı. Yaralılar Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Bingöl-Elazığ yolunda trafik kazası

Bingöl-Elazığ yolunun 30. kilometresinde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Son haberlere göre Bursa'dan Bingöl'e gitmekte olan bir otomobil ile Muş'tan Elazığ yönüne gelen bir otomobil Bingöl'ün çıkışında 30'uncu kilometrede kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki otomobil yola savuruldu. 

Kazada Elazığ yönüne giden araçta bulunan aynı aileden bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı. 

Otomobillerde bulunanlardan Muş nüfusuna kayıtlı 49 yaşındaki Mehmet Ali Koç ile Binöl nüfusuna kayıtlı 65 yaşındaki Veysi Türkuncu hayatını kaybederken, Gülten Koç'un durumu ise ağır ve ciddiyetini koruyor.

İstanbul nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki Baransel Çimentay, Muş nüfusuna kayıtlı 17 yaşındaki Bahtiyar Koç, 19 yaşındaki Ozan Koç,  24 yaşındaki Tansel Koç ve 45 yaşındaki Gülten Koç tedavi altına alındı. Yaralılardan Gülten Koç'un durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Detaylar Geliyor...

AYASOFYA CAMİİ'NDE TARİHİ GÖRÜNTÜLER

 

Yorumlar