SON DAKİKA! Ankara Nallıhan trafik kazasında 4 kişi öldü

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde yaşanan feci trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. İki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da feci kaza, 4 ölü

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde, Ankara-İstanbul kara yolunun Beypazarı Bozyaka Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Bolu yönüne seyir halinde olan Ahmet Mayda'nın yönetimindeki otomobil ile karşı yönden gelen Mehmet Özsoy idaresindeki otomobil, kafa kafaya çarpıştı.

OLAY YERİNDE İKİ CAN KAYBI

Kazanın hemen ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalede, Hasan Ulus (74) ve Mehmet Özsoy (62) isimli sürücülerin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

HASTANEDE MÜCADELE EDEN YARALILAR

Kazada yaralanan Sabri Işık, Nuh Mayda, Mithat Ertürk ve Ahmet Mayda, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Nallıhan ve Ankara'daki hastanelere kaldırıldı. Ancak ağır yaralılar Mithat Ertürk ve Ahmet Mayda, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TEDAVİLERİ DEVAM EDEN YARALILAR VE SORUŞTURMA

Nuh Mayda ve Sabri Işık'ın tedavilerinin sürdüğü ve sağlık durumlarının takip edildiği bildirildi. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma, kaza dinamiklerinin ve sorumlulukların tespit edilmesi amacıyla devam ediyor.

Yorumlar