Sokağa çıkma yasağı öncesi son uyarı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sokağa çıkma yasağının başlamasından saatler kala önemli açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Sokağa çıkma yasağı öncesi son uyarı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sevgili gençler. Bugünlerde gençliğini yaşamak da zor. COVID-19, hareketlilik arttıkça yayılıyor. Sosyal hareketliliği azaltmak zorundayız. Kısıtlamalar saat 20.00’de başlayacak. 2001 ve sonrası doğumlular, sadece 13.00-16.00 arası sokağa çıkabilecek. Daha az olursa, seviniriz." açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kişisel sosyal medya hesabından koronavirüs ile ilgili alınan yeni tedbirlerle ilgili bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca yasaklara dikkat çekti, kurallara uyulmasını istedi.

Bakan Koca paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Sevgili gençler. Bugünlerde gençliğini yaşamak da zor. COVID-19, hareketlilik arttıkça yayılıyor. Sosyal hareketliliği azaltmak zorundayız. Kısıtlamalar saat 20.00'de başlayacak. 2001 ve sonrası doğumlular, SADECE 13.00-16.00 arası sokağa çıkabilecek. Daha az olursa, seviniriz.

 

Yorumlar

Fatih ÇOK İYİ OLDU KEŞKE DAHA ÇOK KISITLAMA OLSA .ÇOCUĞU EVDE GÖREMEZ OLMUŞTUK. OKULLAR OLMAYINCA DAHA ÇOK GEZİYORLAR.KONTROL EDİLEMİYOR. ÇOCUKLARA OKULLAR AÇILANA KADAR KISITLAMALAR DEVAM ETSİN