ŞOK Marketler'in istihdamı 46 bine ulaştı

Yılın ilk yarısında yüzde 78 büyüyen ŞOK Marketler'in istihdamı 46 bine ulaştı

Google Haberlere Abone ol
ŞOK Marketler'in istihdamı 46 bine ulaştı

Yılın ilk yarısında yüzde 78 büyüyen ŞOK Marketler'in istihdamı 46 bine yükseldi.

ŞOK Marketler'den yapılan açıklamaya göre, şirket 2022 yılının ilk altı ayına ait finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

2022'nin ilk yarısında ŞOK Marketler'in net satış gelirleri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 78 artarak 23,5 milyar liraya yükseldi.

Bu dönemde 611 yeni mağaza açan ŞOK Marketler'in toplam mağaza sayısı da 9 bin 858 oldu. Yine aynı dönemde 6 binden fazla kişiye daha iş imkanı sağlayarak toplam çalışan sayısını 46 bine yükselten ŞOK Marketler'in istihdama ve ekonomiye katkısı devam etti.

- "E-ticaret alanındaki büyümeyle başarılı bir dönemi daha geride bıraktık"

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen ŞOK Marketler CEO'su Uğur Demirel, şunları kaydetti:

"Güvenilir ve kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerimize ulaştırma hedefimiz doğrultusunda e-ticaret uygulamamız Cepte ŞOK'un gördüğü yoğun ilgiyle finansal anlamda başarılı bir dönemi daha geride bıraktık. Sürekli artan istihdamımızla hem ülkemiz ekonomisine hem de topluma katkımızı sürdürdük. 'Tarladan Sofraya Doğru Tarım' projemizle Türkiye’nin her yerinden çiftçilerimizin ürettiği kaliteli ürünleri en avantajlı fiyatlarla müşterilerimizle buluşturarak yerli üretime de destek vermekten gurur duyuyoruz. Yılın ikinci yarısında da ülkemizin 81 ilindeki tüm müşterilerimize kesintisiz hizmet sunmaya, yeni mağazalar açmaya, yatırım ve istihdamımızı artırmaya devam edeceğiz."

 

Yorumlar