Şok iddia 'Sıla Gençoğlu kendini morarttı'

Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu davasında şok gelişme. Morlukların sebebi Ahmet Kural değil.

Google Haberlere Abone ol
Şok iddia 'Sıla Gençoğlu kendini morarttı'

Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural'dan şiddet gördü iddiası medyayı sarsmıştı. Sıla Gençoğlu darp raporu almış ve 'Şiddet gördüm.' demesi zerine, muhabir 'kimden?' sorusunu yöneltmiş, Sıla Gençoğlu ise imalı bir şekilde 'Ahmet Kural'dan' demişti.

Ahmet Kural mahkemeye yaptığı savunma içeriğinde 'İttim düştü fakat şiddet olmadı. Evet tartıştık. Sıla Gençoğlu evden çıkarken seni bitireceğim Ahmet Kural diyerek çıkıp gitmişti' gibi söylemlerde bulunmuştu.

Sıla Gençoğlu gerçekten Ahmet Kural'ı bitirmek için mi çabalıyor. Geçtiğimiz günlerde konserinde Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural'a 'Rahmet' okumuş manidar şarkı seçimi ile bizi şaşırtmıştı.

'Ahmet, Mehmet, Süreyya hepsi boş hepsi rüya.'  şarkı sözlerini 'RAHMET, Mehmet, Süreyya hepsi boş hepsi rüya.' olarak değiştirmiş ve resmen Sıla Gençoğlu 'Ahmet Kural oldu Rahmetli' demek istemişti.

Şimdi ise şok görüntüler ortaya çıktı. Şiddet gördüğünü iddia eden Sıla Gençoğlu'nun şiddet gördüğünü iddia ettiği saatten 18 saat sonra çekilmiş videolarında darbe izlerinden eser yok.

ŞOK ŞOK ŞOK... 18 saat sonrasında morluklardan eser olmayan Sıla Gençoğlu darp raporunu özel hastaneden almıştı. Görünen o ki Sıla Gençoğlu Ahmet Kural'ı bitirmeye yeminli.

İşte darp izsiz Sıla Gençoğlu;

Yorumlar