Soğuk Lipoliz jel kullanıcı yorumları

Soğuk lipoliz jel vücutta biriken fazla yaları eritme vaadi ile satılan bir üründür. Özellikle güzellik merkezlerinde ek uygulamalar ile birlikte sonuç vermektedir. Peki soğuk lipoliz jel kullanıcı yorumları nasıl, bu jeli kullananlar memnun mu? İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Soğuk Lipoliz jel kullanıcı yorumları

Soğuk lipoliz jel, fazla yağlarından kurtulmak siteyen hanımların başvurduğu yöntemlerden biridir. Genellikle güzellik merkezlerinde ek uygulamalar ile birlikte kullanılır. Peki soğuk lipoliz jel kullanıcı yorumları nasıl, kullananlar olumlu sonuç aldı mı? İşte merak edilen tüm detaylar...

Soğuk Lipoliz jel kullanıcı yorumları, merka edilen konuların başında geliyor. Televizyon ya da internet üzerinde Lipoliz jel reklamlarına denk gelen ve ürün hakkında pek fazla bilgisi olmayan kullanıcılar, soğuk lipoliz jel kullanıcı yorumlarını merak etmeye başladı. Peki, soğuk Lipoliz jel kullanıcı yorumları nasıl, kullananlar ne dedi? İşte, soğuk Lipoliz jel kullananların yorumları.

SOĞUK LİPOLİZ JEL KULLANICI YORUMLARI

Soğuk Lipoliz jel kullanıcı yorumları, popüler aramalar arasında yer aldı. İşte kullananların ilk gözlemleri:

Trendyol'dan 2 ayrı zamanda soğuk Lipoliz siparişi verdim fakat her iki siparişin görselindeki kapak koyu renk olmasına rağmen bana beyaz renk geldi ayrıca Instagram'da ki bir satış sayfası Trendyol'daki ürünün orijinal olmadığını iddia ediyor açıkçası beni bu durum kuşkuya düşürdü.

 

İnternetten orijinal soğuk Lipoliz jel sayfası diye sipariş ettim. Kutular paramparça, içinde kullanma talimatı vs yok. Ayrıca ürünün biri açılmış kullanılmış geldi. Sayfada boş kutuya bile Kesin iade garantisi yazıyordu. Kiminle muhatap olacağımı bile bilemiyorum. Fatura başka, gönderici başka kişi. Lütfen acilen dönüş yapılsın.

 

Nisan 20 den beri ne firmanıza ne favori kargoya ulaşamıyorum. Ürün çok fazla kimyasal içeriyor, nefes alamıyorsunuz, sadece ben değil çocuklar esim bile tıkandı. Yıka yıka çıkmıyor... Eczanelerde satılmıyor, siteyi arıyorsunuz kimse açmıyor yazıyorsunuz cevap vermiyorlar. İade mümkün mu? Zaten fatura da kesmiyorlar. Sürdüğünüz yerlerde kızarıklık oluyor yanık gibi acı veriyor, yıkamayla geçmiyor. İnceltmiyor. Nasıl bir kimyasal ise cilt kanseri olursunuz

 

Orijinal-Lipolysis-jel. Store sitesi Türkiye resmi satış sitesi olarak geçiyor. 5 kutu aldım. Hepsi sahte. Ne yanında çatlak serumu var ne kutuda kullanım kılavuzu. Kutunun dışı başka tasarım. İçinden çıkan kapak rengi farklı, üstündeki yazılar eksik. İlk gün sürdüm yattım 12 saat sonra yatakta cayır cayır yanmaya başladım. Uykumdan uyanıp banyo yaptım. Numaraya ulaşılamıyor. Başka no... Dan sipariş ettim hemen aradılar. Dedim alacağım ama iade nasıl yaparım? Size adım adım iademi anlatacağım ben deyip, Bağırıp suratıma kapattılar. Hologram var kontrol de doğru çıkıyor ama o da sahte araştırdığım kadarıyla.

 

SOĞUK LİPOLİZ UYGULAMASI

Cihazla yapılan soğuk lipoliz uygulaması, son dönemlerin en çok kulanılan zayıflama uygulamasıdır. Seans üzerinden yapılan soğuk lipoliz, her seansta bir beden incelme sağladığı iddia edilmektedir.

Kişinin yaptıklarına, yediklerine, içtiklerine ve sporuna dikkat etmesi halinde 2 beden incelmesi mümkün denmektedir.

Önce vücut analizi yapılan hasta, lokal olarak analiz uygulanmakta. Sadece bir bölgeye yapılabilen soğuk lipoliz uygulaması için en çok değerlendirilen bölge, vücudun simit bölgesidir. Bel çevresi, basen ve göbek, kollar uygulama alanı değildir.

SOĞUK LİPOLİZ KAÇ SAAT SÜRER?

İşlem toplam 1 saat vakit almaktadır. Her bir bölge 1 saat uygulama yapılır. İstenirse aynı gün içerisinde 3 bölgeye işlem yapılabilir.

Soğuk lipolizin diğer yöntemlere göre avantajı hızlı ve tek seansta bitmesidir. Bazı kişilerde soğuk lipoliz tek seansta olumlu sonuç verir. Bu durumda 3 hafta sonra ölçüme geldiğinde eğer incelme olmamışsa yeni bir seans uygulanır.

LİPOLİZ UYGULAMASINDA AĞRI OLUYOR MU?

Genelde bir ağrı olmuyor ancak ilk 10 dakika cihazın soğuğu rahatsızlık verebilir. 10 dakika sonra bölge tamamen uyuştuğu için ağrı ya da sızı hissedilmez.

Yorumlar