Soğan stoklayanlara Erdoğan'dan kötü haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, soğan stokçularının suçüstü yakalanmasıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Erdoğan, stokçuların bedelini ağır ödeyeceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Soğan stoklayanlara Erdoğan'dan kötü haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soğan stoklayanlara sert çıktı. Ankara Polat'ta bazı soğan stokçularının yüzbinlerce ton soğan stokladığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Erdoğan'ın gündeminde de bugün bu konu vardı. Erdoğan, stokçuların bunun bedelini çok ağır ödeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın stokçularla ilgili açıklamaları şöyle: "Bazı suiistimaller var. Özellikle stokçular, şunlar bunlar... Bunların üzerine bakanlıklarımız kararlılıkla gidiyor. Birçok depo baskınlarında nasıl stoklar yaptıklarını görüyoruz. Kararlılıkla buna devam edeceğiz. Buralarda asla taviz yok. Öyle patates, soğan stokçuluğu, öbür tarafta birçok sebze, meyvede bu tür stoklar yapmak... Bunların bedelini ödeyecekler. Öbür tarafta havlu kağıttı, taharet kağıtlarıydı, vesaire bunlarla ilgili birçok depolama, stok çalışmaları, buna benzer ne varsa hepsinin üzerine gideceğiz. Bu konuda bakanlıklarımız yoğun bir çalışma içindeler. Bu stokçulara da aynen ben de söylüyorum; bu yaptığınız stoklarla sizi affetmeyeceğiz. Sonuna kadar ne gerekiyorsa cezai müeyyideler, para, öbür taraftan diğer yönleriyle bu konuyu da kovalayacağız."

Yorumlar