Skoda Türkiye'nin patronu çalışanlarına bu yıl 29 maaş ikramiye verdi

Skoda'nın Türkiye distribütörü Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, çalışanlarına verdiği ikramiyelerle gelenekleri sürdürüyor. Bu yıl, çalışanlarına 29 maaş ikramiye vererek dikkatleri üzerine çekti.

Google Haberlere Abone ol
Örnek patron ikramiyeyi artırdı

Skoda'nın Türkiye distribütörü Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, bu yıl da çalışanlarına verdiği ikramiyelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçen yıl Türkiye çapında dikkat çeken 25 maaş ikramiye uygulamasının ardından, bu yıl çıtayı daha da yükselterek çalışanlarına 29 maaş ikramiye vermeye karar verdi.

GELENEKSEL İKRAMİYELER DEVAM EDİYOR

Her yıl çalışanlarını yüksek maaş ikramiyeleriyle ödüllendiren Ahmet Yüce, bu geleneği bozmadı. Yüce, "Ne enflasyon, ne yüksek maliyet, ne döviz kuru..." diyerek ekonomik zorluklara rağmen çalışanlarını mutlu etmeyi başardı. Dün yapılan açıklamayla, çalışanların hesaplarına 29 maaş tutarında ikramiye yatırıldığı duyuruldu.

İKRAMİYE VERME GELENEĞİ 15 YILDIR SÜRÜYOR

Ahmet Yüce, 15 yıldır sürdürdüğü ikramiye geleneği ile özellikle pandemi döneminde gösterdiği duyarlılıkla öne çıkıyor. Pandemi sırasında hiçbir çalışanını işten çıkarmayan Yüce, bu zorlu dönemlerde de çalışanlarına 13 ve 14 maaş ikramiye vererek destek olmuştu.

Bu yıl verilen 29 maaş ikramiye ile Yüce, çalışanlarının motivasyonunu artırmayı ve onlara olan minnettarlığını göstermeyi amaçlıyor.

Yüce: "Ömrüm yettiği, kazancım elverdiği sürece iş arkadaşlarıma ikramiye vereceğim." diyerek, bu jestin arkasındaki felsefeyi ve çalışanlarına olan bağlılığını vurguluyor.

Yorumlar