Siyanürle ölen ailenin mahalle bakkalı konuştu

İstanbul Bakırköy'de siyanürle intihar ettiği ortaya çıkan üç kişilik ailenin mahalle bakkalı konuştu. Ailenin maddi durumuyla ilgili açıklama yapan bakkal, ailenin babasını en son dün akşam gördüğünü söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Siyanürle ölen ailenin mahalle bakkalı konuştu

Bakırköy'de biri çocuk 3 kişilik ailenin evde cansız bedenleri bulundu. Ölenlerin anne-baba ve çocukları olduğu belirlenirken, Bakırköy Kaymakamlığı evde yapılan ölçümlerde siyanür tespit edildiği açıklandı.

Konuyla ilgili soruşturma devam ederken mahalle bakkalı açıklamalarda bulundu. Ailenin maddi sıkıntılarını olmadığını belirten bakkal "Temiz bir aileydi, bildiğim kadarıyla maddi bir sıkıntıları yoktu, şaşırdım" açıklamasında bulundu.

Bakırköy'deki Osmaniye Mahallesinde evlerinde ölü bulunan ailenin siyanürle intihar ettiği belirlenirken mahalle bakkalı aile babasını en son dün gördüğünü söyledi. Bakkal "Su ve sigara aldı" dedi.

BAKKAL: MADDİ SORUNLARI YOKTU

Aile babasının kuyumcu olduğunu ve maddi herhangi bir sorunları olmadığını kaydeden bakkal, babanın dün akşam bakkala geldiğini sigara ve su aldığını bir süre sohbet ettiklerini söyledi. 

Ailenin Ali adından 7 yaşında bir çocukları olduğunu kaydeden bakkal, evin annesinin de çalıştığını ifade etti.

Olayı sabah saatlerinde öğrendiğini söyleyen bakkal,  "Temiz insanlardı. 7-8 senedir tanıdığım bir aile. Samimiydik. Kavga dövüş tarzı bir durumları yoktu" açıklamasında bulundu.

Yorumlar