Sivasspor, Mesut Bakkal ile yenilgi yüzü görmedi

- Kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde çıktığı 6 maçtan puanla ayrıldı

Google Haberlere Abone ol
Sivasspor, Mesut Bakkal ile yenilgi yüzü görmedi

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde çıktığı 5'i lig, 1'i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 6 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Mesut Bakkal yönetiminde 5 lig maçına çıkan Sivasspor, bu karşılaşmalarda rakiplerine galibiyet şansı tanımadı. Sivasspor, Bakkal yönetiminde ligde sahasında oynadığı Altınordu maçını 2-1, Şanlıurfaspor karşılaşmasını 2-0 kazanırken, Elazığspor ile golsüz berabere kaldı. Deplasmanda Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalan Sivas temsilcisi, Manisaspor'u ise 1-0 mağlup ederek, Mesut Bakkal yönetiminde ligde çıktığı 5 maçtan 3'ünden galibiyet, 2'sinden beraberlikle ayrılarak 11 puan topladı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda BUGSAŞ Spor'u sahasında 3-2 yenen teknik direktör Mesut Bakkal'ın öğrencileri, grup aşamasına yükselmeyi başardı.

Sivasspor, geride kalan 10 haftalık periyotta ise 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 15 puan toplayarak 7. sırada yer aldı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada bugünü ve yarını izinli geçirecek Sivasspor, 12 Kasım Cumartesi Kayseri'de Kayserispor ile hazırlık maçı yapacak.

Yorumlar