Sivas TOKİ kura sonuçları isim listesi

Milyonlarca kişinin ümitle beklediği Sivas TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı. Sivaslı vatandaşların büyük bir merakla beklediği Sivas TOKİ konutlarının kurası çekildi. Bu çekilişe göre şanslı isimler belli oldu. İşte Sivas TOKİ kura sonuçları isim listesi

Google Haberlere Abone ol
Sivas TOKİ kura sonuçları isim listesi

Toplu konut idaresinin Sivas ilinde ilk evim ilk iş yerim kampanyası ile satışa sunduğu 1++1, 2+1, 3+1 konut tipleri için ev almaya hak kazanan isimler belli oldu. Sivas TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu. İşte Sivas TOKİ kura sonuçları isim listesi:

En büyük sosyal konut projesi olan İlk Evim İlk İş yerim sosyal konut projesi vatanaşlardan büyük ilgi gördü.  Türkiye'nin çeşitli illerinden gerçekleştirilen konut kampnayası Sivas ilinde de yapıldı. Sivas TOKİ kura sonuçları isim listesi ise en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Sivasın ilçeleri olan;  Doğanşar, Divriği, Gemerek 2. Etap, Gemerek Sızır, Gürün, Hafik, Kangal, Yıldızeli, Zara ve İmranlı ilçelerinde  1+1, 2+1, 3+1 konut tiplerinde gerçekleştirilen kampanyadan ev sahibi olmak isteyen sivaslılar için büyük gün bugün. Noter huzurunda gerçekleştirilen kurada isim listesi belli oldu. İşte Sivas TOKİ kura sonuçları isim listesi:

Sivas TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulamak için tıklayın

 

Yorumlar