Şişecam Düzcam markası Flotal’ın web sitesi yenilendi

İSTANBUL (AA) - Şişecam Düzcam markalarından Flotal'ın yeni web sitesi www.flotal.com adresinde yayına girdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Şişecam...

Google Haberlere Abone ol
Şişecam Düzcam markası Flotal’ın web sitesi yenilendi

İSTANBUL (AA) - Şişecam Düzcam markalarından Flotal'ın yeni web sitesi www.flotal.com adresinde yayına girdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Şişecam Düzcam'ın ayna üretiminde ileri teknolojileri geliştiren ve kullanan markası Flotal'ın web sitesi yenilendi.

Yenilenen yüzü ve içeriği, renkli ve dinamik görsel diliyle Flotal'ın yeni marka mimarisine uyumlu olarak tasarlanan web sitesi, Türkçe, İngilizce, Rusça ve Bulgarca olmak üzere dört farklı dil seçeneğiyle kullanıma açıldı. Böylece ürün kullanımının yaygın olduğu yurt dışı pazarlarındaki müşterilerin de marka ve ürün türleri hakkındaki bilgilere kolay ve hızlı bir şekilde erişmelerine olanak sağlandı.

www.flotal.com adresinde yayına giren web sitesinin tasarımında bilgisayar, tablet ve mobil cihazlara uyumlu, tasarım dili ve kullanıcı dostu arayüzler tercih edildi.

Flotal'ın ürün türleriyle ilgili bilgilerin ve görsellerin bulunduğu yeni web sitesi, tüketiciler ve profesyonellerin ihtiyaçlarına uygun Flotal ürününe kolayca ulaşma imkanı sunuyor. Web sitesinde, nihai tüketiciler ve sektör profesyonellerinin ürün kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmeleri de sağlanıyor.

Yeni düzenlemeyle Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarla ilişkili ve mobil cihazlarla uyumlu etkin bir mecra haline gelen site, markanın paydaşlarla olan etkileşimini kuvvetlendirmeyi hedefliyor.


Yorumlar