Sinan neden tutuklandı? Sinan Sardoğan neden kimdir?

Sinan Sardoğan'ın kim ve nereli olduğu merak edilirken Arife Gökçe olayıyla ilgili olarak ortaya çıkan detaylar duyanları hayret ettirdi. Öte yandan Sardoğan'ın gözaltına alındığı haberi günlerdir programı izleyenlere rahat bir nefes aldırdı. Sardoğan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Sardoğan neden tutuklandı?

Sinan Sardoğan kimdir, nerelidir, ne iş yapar, Arife Gökçe olayındaki dahli nedir gibi sorular son günlerde merakla sorulurken, Sardoğan hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Sinan Sardoğan isimli şüpheli, köylüsü 64 yaşındaki Arife Gökçe'nin ortadan kaybolması olayıyla ilgili olarak suçlamaların hedefinde bulunuyordu.

Kaybolmadan önce Sardoğan tarafından atılan mesajlarla taciz ve tehdit edildiği ortaya çıkan Arife Gökçe henüz bulunmazken, Sardoğan gözaltına alındı. 

SİNAN NEDEN TUTUKLANDI?

Sinan Sardoğan'ı Türkiye, "Müge Anlı ile Tatlı Sert" isimli programdan tanıyor.

Tokat'ta yaşayan Sardoğan, köylüsü Arife Gökçe'nin kaybolmasından sorumlu tutuluyor. 

Programa yansıyan bilgilere göre; Tokat'ta yaşayan Fikri Gökçe, 64 yaşındaki eşi Arife Gökçe'nin bulunması için Müge Anlı ve ekibinin kapısını çaldı. 12 torun sahibi, 64 yaşındaki talihsiz kadının kaybında tek şüphelinin ise taciz mesajı atıp ardından evinin etrafında dolaşmaya başlayan Sinan Sardoğan olduğu iddia edildi. Daha önce öz kardeşine bile müstehcen mesajlar attığı öğrenilen Sinan'ın telefonunda yüzlerce isimsiz kadın numarası olduğu öne sürülüyor.

Hakkındaki korkunç iddialar karşısında "hayır" demekle yetinen ve ses kayıtlarına rağmen kendi sözlerini de reddeden Sardoğan, Müge Anlı ve Avukat Rahmi Özkan'ı çileden çıkardı. Türkiye'nin konuştuğu olay ardından birçok kişi hakkında 23 adli işlem bulunduğu ortaya çıkan Sinan Sardoğan'ın tutuklanması için yetkililere seslendi.

SİNAN SARDOĞAN TUTUKLANDI MI?

Olayın yankıları sürerken sosyal medyadan gözaltı videosu geldi. Birçok kadına cinsel içerikler mesajlar attığı iddia edilen Sinan Sardoğan'ın gözaltına alındığı görüntüler kısa sürede birçok hesap üzerinden paylaşıldı.

Sinan Sardoğan kimdir, nerelidir, Arife Gökçe?
Sinan Sardoğan

 

Küçük bir çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen Sinan Sardoğan'ın 6 Ocak Cuma günü akşam saatlerinde çocuk şube tarafından gözaltına alındığı ve nöbetçi mahkemeye sevk edildiği konuşuluyor.

Görüntülerde tedirginliği yüzüne yansıyan Sardoğan, pişman olduğunu söyledi.

ÇIKARILDIĞI MAHEKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI

Tokat'ta kayıp olan 12 torun 5 çocuk sahibi 64 yaşındaki Arife Gökçe'yi bulmak isteyen yakınları ATV'nin 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına katıldı.

Arife Gökçe olayının baş şüphelisi olarak da aynı köyde yaşayan 41 yaşındaki Sinan Sardoğan da programa katıldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki Sinan Sardoğan olayı gündemi sarstı.

"Sapık Sinan Sardoğan" etiketiyle sosyal medyada tepkilerin odağında olan isimle ilgili flaş gelişmeler gündeme bomba gibi düştü.

Avcılar'da 2018 yılında meydana gelen olayda o dönemde 12 yaşında olan Suriye uyruklu A. A. cinsel istismara uğramıştı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olaya ilişkin şüphelinin aranmasına devam edilirken, eşkal bilgileri ile birebir uyuşması ve yaptırılan teşhis sonucunda aynı şahıs olduğunun anlaşılması üzerine Sinan Sardoğan gözaltına alındı.

Arife Gökçe olayının baş şüphelisi konumunda bulunan ve Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen Sinan Sardoğan 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YENİ DETAYLARA ULAŞILDI

Tokat'ta kayıp 64 yaşındaki Arife Gökçe'ye ve çok sayıda yaşlı kadına taciz mesajları attığını kabul eden ancak Gökçe'ye ne olduğunu bilmediğini öne süren Sinan Sardoğan soruşturması ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ilgili yürüttüğü soruşturmada iddiaya göre Sardoğan 10 Ekim 2018'de 'fiili livata' suretiyle şu anda 17 yaşında olan, olayın yaşandığı zaman 12 yaşında olan 2006 doğumlu Suriye uyruklu A. A.'ya tecavüz etti.

A. A. televizyon izlerken Müge Anlı'nın programında gördüğü Sardoğan'ı teşhis edip Avcılar Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro'suna başvurarak şikayetçi oldu.

İhbar üzerine Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Avcılar polisi Sardoğan'ı kaldığı otelde gözaltına aldı. Sardoğan ifadesi alındıktan sonra Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklanma talebiyle sevk edildi. Sardoğan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


 

Yorumlar