Sinan Güleryüz kimdir, Tolga Güleryüz ile kardeş mi?

Sinan Güleryüz ile Tolga Güleryüz kardeş mi veya akraba mı soruları yaşanan talihsiz kazadan sonra merakla sorulmaya başlandı. Tiyatrocuları taşıyan aracın karıştığı kazada 3 tiyatrocu ölmüştü.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Güleryüz ile Tolga Güleryüz kardeş mi?

Sinan Güleryüz kimdir, Tolga Güleryüz ile kardeş mi, akrabalara mı soruları Tolga Güleryüz'ün ölümü sonrasında merakla sorulmaya başlandı. Önceki akşam tiyatrocuları taşıyan aracın kaza geçirmesi sonucu 3 tiyatrocu ölmüştü. Ölenler arasında Tolga Güleryüz de bulunuyordu. Güleryüz'ün ölümü yakınları ve sevenlerini üzerken, adını yeni duyanlar ise Sinan Güleryüz ile akrabalıklarını merak ediyor. Peki, Sinan Güleryüz kimdir, Tolga Güleryüz ile kardeş mi?

SİNAN GÜLERYÜZ KİMDİR?

Sinan Güleryüz, 17 Şubat 1986 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Aslen Selanik göçmenidir. Şu anda 36 yaşında olan Güleryüz, müzisyenlik mesleğine devam etmektedir.  Mankenlik de yapan Sinan Güleryüz daha önce sporculuk kariyerine de atılmıştır. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesinin Spor Bilimleri Fakültesinde tamamlamıştır. Profesyonel sporcu olarak çalışan Sinan Güleryüz, boks ve voleybolda milli sporcu olmuştur.

Sinan Güleryüz kimdir, Tolga Güleryüz ile kardeş mi?
Sinan Güleryüz, Ankara'da anne ve babasıyla

 

Spor kariyerini daha sonra sonlandıran Sinan Güleryüz müzikle ilgilenmeye başladı. İstanbul'a geldi ve müzik eğitimleri aldı. Daha sonra O Ses Türkiye'ye katıldı ve burada ünlendi. İlk teklisini 2018 yılında çıkardı. Şarkı Bora Öztoprak'ın Deli Yar isimli şarkısıdır. Cosmopolitan, Men's Health, Men's Fitness gibi dergilerde kapak mankenliği yapan Sinan Güleryüz, eşi Özge Özder ile birçok şarkı çıkarmıştır. Bu şarkılardan Senle Ben ve Biz Bize ile ödüller kazanmıştır. Sinan Güleryüz'ün eşi Özge Özder'den Eva Luna Güleryüz adında kızı vardır.

TOLGA GÜLERYÜZ KİMDİR?

Tolga Güleryüz İzmir'de dünyaya geldi.

Güleryüz, pek çok oyunda yönetmenlik ve ışık/dekor tasarım görevini yürütmüştür. "Baş Belası" adlı tiyatro oyununda ışık tasarımcısı olarak görev alan Tolga Güleryüz aynı zamanda yapımcıdır.

Aşk Listesi / Işık Tasarımı / Dekor Tasarım

Baş Belası / Işık Tasarımı

SUİT - Düğün Dündü Bugün Bugün

Eski Zaman Hikayesi / Yönetmen

Kırkından Sonra / Yapımcı

Ters Köşe / Yapımcı

Aşk Terapisi / Yapımcı / Yardımcı Yönetmen

Zoraki Damat / Yapımcı / Yardımcı Yönetmen

Oyuncu Zeynep Gülmez, Tolga Güleryüz’le 25 Ekim'de evlenmiş 2017 yılında boşanmıştı.

Sinan Güleryüz kimdir, Tolga Güleryüz ile kardeş mi?
Sinan Güleryüz kimdir, Tolga Güleryüz ile kardeş mi?

 

Amasya’nın Merzifon ilçesinde, Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş'ın hayatını kaybettiği; Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten'in de aralarında olduğu 8 kişinin yaralandığı tiyatrocuların sosyal medyada yoldayken paylaşım yaptıkları görüldü.

Tolga Güleryüz ile Sinan Güleryüz'ün akraba olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.

Tolga Güleryüz İzmirli, Sinan Güleryüz ise Ankaralı'dır. 

Yorumlar