Sinan Arık kimdir, nerelidir?

Sinan Arık kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, nerede yaşıyor? Kaya Otel dediği gibi gerçek bir yer mi? Youtuber videolarının rutin konuğu haline gelen Arık, konuşmaları, iddiaları ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatırken; düzgün Türkçesi ile de izleyenleri şaşırtıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Arık kimdir, nerelidir?

Sinan Arık kimdir, nerelidir, mesleği nedir, ne iş yapmaktadır soruları son günlerde merakla soruluyor. Youtuberların videolarında sıklıkla yer verdiği Arık, insan olmadığını, sadece bir ruhtan ibaret olduğunu, 2005 yılında geçirdiği bir olay sonrasında her şeyin ortaya çıktığını savunuyor. Sinan Arık, beyninde iki canlı bulunduğunu ifade ediyor. Arık'ın bir röportajında, "Berat Albayrak'ı tanıyor musunuz?" sorusuna, "Siz gidin Berat Albayrak'a sorun, deyin ki Sinan Arık'ı tanıyor musun, o zaman görün" şeklinde cevap vermişti.

Sosyal medyada yayılan ve viral hale gelen videolarda ortaya çıkan Sinan Arık isimli vatandaş, söyledikleri ve anlattıklarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sinan Arık kimdir, nerelidir?
Sinan Arık, uzaydan nasıl ışık geldiğini anlatıyor.

 

Youtuberlar tarafından yapılan sokak röportajlarında kullandığı ifadelerle dikkatleri üzerine çeken Sinan Arık'ın normal bir insan olup olmadığı merak ediliyor.

Tabii bir de gerçekten Kaya Otel diye bir otelde kalıp kalmadığı da merak ediliyor.

Sinan Arık kimdir, nerelidir?
Sinan Arık, yayın dalgalarının yerin altından yayıldığını düşünüyor.

 

Onu viral hale getiren ilk videoda Arık, 2005 yılında köyde akrabalarının evinde iş yaparken birden gökyüzünden şimşek çaktığını, şimşeğin etkisiyle bayıldığını söylüyor.

Arık, bayıldıktan sonra hastaneye kaldırıldığını, hastanede beyin filminin çekildiğini, beyninin içinde "iki farklı canlı" olduğunun tespit edildiğini ileri sürdü.

Sinan Arık, bir başka videosunda ise "Yukarıdan inen adamım" ifadelerini kullanırken; yine bir başka videosunda ise dünyadaki bütün istihbarat teşkilatlarının bilgilerinin elinde olduğunu ileri sürüyor.

Sinan Arık'ın bir başka röportajında ise, "Ben ruhum" dediği görülüyor. 

Arık'ın nereli, kaç yaşında ve ne iş yaptığı konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Sinan Arık kimdir, nerelidir?
Sinan Arık

 

Sinan Arık, İstanbul'da Kağıthane'de Kaya Otel isimli bir otelde kaldığını söylüyor. 

Sinan Arık'ın ses tonu ve düzgün diksiyonu izleyenlerin gözünden kaçmıyor. 

Birçok internet kullanıcısı böyle düzgün konuşan birinin uçuk kaçık ifadeler kullanmasına bir anlam veremdiğini söylüyor.

Arık, bazı videolarda İstanbul'da bazılarında Antalya'da görülürken; Hollandalı olduğunu söylediği videoları da var.

Sinan Arık adında bir karikatürüst var tabii ki onun konumuzla pek alakas yok. Karikatürist Sinan Arık 1992 yılın'da Denizli'nin Çal ilçesinde dünyaya gelmiş, genç bir çizerdir.

İşte Sinan Arık'ın viral hale gelen videolarından bazıları:

 

Yorumlar

ner vaov
bilgli Lucifer Morningstar vol,2
Turan Ağa Geçmiş olsun eyy ruh
yasemin demir sadece acıyorum