Sinan Altıntaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Sinan Altıntaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne dedi, Kıvanç Tatlıtuğ ile neden davalık oldu soruları bugünlerde magazin dünyasının cevaplarını en çok merak ettikleri sorular oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Altıntaş hakkında ikince kez suç duyurusu

Magazin dünyasında Sinan Altıntaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne dedi, Kıvanç Tatlıtuğ ile neden davalık oldu sorularının cevapları hararetle aranıyor. Peki, nedir bu Sinan Altıntaş olayı? Sinan Altıntaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne dedi, Kıvanç Tatlıtuğ ile neden davalık oldu?

Sinan Altıntaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne dedi, Kıvanç Tatlıtuğ ile neden davalık oldu?
Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer

 

Sinan Altıntaş, son günlerde ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'i, ölümle tehdit ettiği için gündeme gelen bir isimdir.

Hakkında iki yıla kadar hapisle dava açılan Altıntaş'ın bir kez daha ünlü çifti tehdit ettiği belirtiliyor.

Tatlıtuğ ve eşi, Altıntaş hakkında ikinci kez suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine savcılık, şikayet sonrası Altıntaş'ın ifadesini aldı, hakkında dört yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in, kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla iki yıla kadar hapis istemiyle dava açtıkları Sinan Altıntaş ile başları dertten kurtulmuyor.

Çifti sosyal medyadan ölümle tehdit etmesi nedeniyle hakkında dava açılan Altıntaş, Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'e taciz ve tehditlerine devam ediyor.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer tekrar Instagram üzerinden tehdit ve hakarete maruz kaldıklarını ifade ederek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Savcılık yürütülen soruşturmada Altıntaş'ın ifadesine başvurdu. Altıntaş, Hazar Ergüçlü'nün kız arkadaşı olduğunu, yedi yıldır sevgili olduklarını Kıvanç ve Başak Tatlıtuğ çiftinin görüşmelerine engel olduklarını, Hazar'ı öldürmeye çalıştıklarını bu nedenle tehdit mesajları gönderdiğini iddia etti.

Sinan Altıntaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne dedi, Kıvanç Tatlıtuğ ile neden davalık oldu?
Tatlıtuğ ve eşi

 

Savcılık ifade sonrası Altıntaş hakkında 'Tehdit', 'Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir İleti İle Hakaret' suçları kapsamında dört yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Dava ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Sinan Altıntaş kimdir? Sinan Altıntaş'ın Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in hayranı olduğu ancak bunu saplantı haline getiren sıradan bir vatandaş olduğu öğrenildi. Birçok kişi sanat dünyasından bir isim olduğunu düşünüyor; ancak Altıntaş sosyal medya hesapları üzerinden çifti rahatsız eden, onları ölümle tehdit eden saplantılı bir kişiliktir. 

Altıntaş'ın daha önce da Başak Dizer'in işlettiği kafetaryayı basarak tehdit ve hakaretlerde bulunduğu biliniyor. 

Detaylar Ekleniyor...


 

Yorumlar

Ahmet özgenç Tamamen kurgu hayvanseverleri ayaklandırarak videoyu hit yaparak kazanç elde etmek.