Şimal hasta mı? Şimal'in hastalığı nedir?

Şimal, kanser hastalığını yendiği halde bu kez yeni bir hastalık nedeniyle acil olarak ameliyata alındı.

Google Haberlere Abone ol
Şimal hasta mı? Şimal'in hastalığı nedir?

Geçtiğimiz yıl meme kanserini yenen şarkıcı Şimal, şimdi de beyninde tespit edilen bir tümör nedeniyle zorlu bir mücadeleye girişti. Şimal, bugün 8 saatlik bir beyin ameliyatına girdi. Bu zorlu süreçte onu yalnız bırakmayan nişanlısı, şarkıcının ameliyathaneye sedyeyle götürüldüğü anların görüntülerini paylaşarak duygusal bir mesaj yayınladı. Nişanlısının mesajında, "Bugüler de geçecek inanıyoruz. Dualarınızla bize hep güç verdiniz. Şimal'iniz birazdan ameliyata girecek, 8 saat süreceğini söylediler. Bir gün de yoğun bakımda kalacak ve tertemiz aramıza geri dönecek. Güçlü kadınım benim dayan az kaldı. Seni çok seviyorum" ifadelerine yer verildi.

ZORLU KANSER MÜCADELESİ

Şimal, 2021'in Mayıs ayında meme kanseri teşhisi almış ve zorlu bir tedavi sürecine girmişti. Kemoterapi ve radyoterapi tedavileri gören ve bu süreçte 43 kiloya kadar düşen şarkıcı, geçtiğimiz yıl kanseri yenmişti. Rutin kontroller sırasında beyninde bir tümör olduğu belirlendi.

SAĞLIK DURUMU VE TEDAVİ SÜRECİ

Tedavi sürecindeki bu yeni gelişme, Şimal'in sağlık durumunu ve mücadelesini yeniden gündeme getirdi. Şarkıcının nişanlısının paylaşımı, onun bu zorlu süreci nasıl desteklediğine ve Şimal'in sağlık durumunun ciddiyetine dikkat çekti. Şimal'in nişanlısı, paylaşımında umutlu ve destekleyici bir dil kullanarak, Şimal'in sağlıklı bir şekilde iyileşeceğine olan inancını ifade etti.

ŞİMAL KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDA?

Şarkıcı Şimal, 25 Nisan 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Müziğe olan ilgisi ve yeteneği, genç yaşlardan itibaren kendini gösterdi.

Müzik Kariyeri Şimal, müzik dünyasına 2012 yılında adım attı. İlk albümü "Başlangıç" ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Bu albümün prodüktörlüğünü Özken Ulusoy, aranjörlüğünü Taşkın Sabahtan ve Erdem Kınay üstlendi. Albümde yer alan "Şimal Yıldızı" adlı şarkının söz ve müziği Şimal Tebessüm Eden tarafından yapıldı, ve şarkının klip yönetmenliğini Enmir Khalilzadeh üstlendi. Şimal'in müzik kariyeri boyunca 400'e yakın bestesi bulunuyor, bu da onun müzik dünyasındaki üretkenliğini ve yeteneğini gözler önüne seriyor​​​​.

Sağlık Mücadelesi Şimal, yakın zamanda meme kanseriyle mücadele etti. Tedavi sürecinde sahne performanslarına ara verdi ve sağlığını yeniden kazanmak için mücadele verdi. Kanseri yendikten sonra, rutin kontrolleri sırasında beyninde bir tümör tespit edildi ve bu durum onu yeniden zorlu bir sağlık mücadelesine sürükledi​​​​​​.

şarkıcı şimal

Yorumlar