Türk Telekom Uygulaması neden açılmıyor?

Türk Telekom Uygulaması neden açılmıyor? Silsüpür kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların öncelikle Türk Telekom abonesi olması gerekiyor; ancak burada da bir sorun var.

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom Uygulaması neden açılmıyor?

Türk Telekom Uygulaması neden açılmıyor, neden çalışmıyor soruları Türk Telekom abonelerinin sıklıkla karşılaştıkları bir sorudur. Peki, Türk Telekom Uygulaması neden açılmıyor?

Türk Telekom Uygulaması şirket tarafından sunulan kampanyalardan faydalanmak isteyenler tarafından sık sık kullanılıyor.

Ancak son günlerde bazı sorunlarla karşı karşıya kalmış durumda.

Uygulamanın güncellenmesi sonrasında özellikle de eski model telefonlar artık uygulamayı açamıyor. 

Yeni model telefonlarda uygulama pek sorun vermiyor; ancak önceki modellerde uygulamada işlem yapılmıyor. 

Konuyla ilgili internette onlarca şikayet dile getirilmiş.

Türk Telekom Uygulaması neden açılmıyor?
Türk Telekom Uygulaması neden açılmıyor?

 

Türk Telekom, kullanıcılarına özel bir kampanya yaparak her hafta hediye veriyor. Bu kampanyanın adı Silsüpür olarak biliniyor. Türk Telekom operatörü kullanıcıları bu kampanyadan yararlanmak için bazı şartları yerine getirmeleri gerek. Merak etmeyin bu şartları uygulamak gayet kolay. Türk Telekom Sil Süpür nasıl yapılır? Sorusunun yanıtını sizlere adım adım hazırladık. Türk Telekom Sil Süpür çıkmıyor, yardım! Gibi merak edilen konulara da değineceğiz.

Türk Telekom son zamanlarda çıkardığı en çok dikkat çeken kampanyalardan biri Sil Süpür oldu. Silsüpür sayesinde kullanıcılar her hafta hediye sahibi oluyorlar. Hediyeler her hafta Çarşamba veya Cuma günü 06:00'a kadar yenilenmektedir. Sil Süpür kullanmak için ilk önce Türk Telekom abonesi olmanız gereken. Daha sonra Türk Telekom online işlemler uygulamasını indirmelisiniz. 

Telefonunuza Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını indirin.

Uygulamayı indirdikten sonra yükleyin ve açın.

Giriş yapılması sonrasında ana ekranda sağ üst köşede bulunan hediye paketine tıklayın.

Açılan ekranda "Size özel kampanyalar" a girin.

Sil Süpür seçeneğine dokunun.

Şimdi ekranda sisli bir bulut şeklinde ekran çıkacak. Burayı parmağınızla silin.

Haftalık hediyeniz ekranınızda görünecektir ve hattınıza tanımlanacaktır.

Hediyeler tanımlandıktan sonra müşterilere tanımlama SMS ile bilgilendirme de yapılmaktadır.

SİLSÜPÜR ÇIKMIYOR?

Sil Süpür kampanyası haftada bir kez kullanılabilen hizmettir. Eğer haftada bir kez kullandıysanız diğer haftaya kadar Sil Süpür için beklemeniz gerekecektir. Sil Süpür kampanyasını kullanmadığınız halde ekranınızda hala gözükmüyorsa şu nedenlerden dolayı olabilir:

Hattın iptal olması

Hattın iptal olmasına sebebiyet verilmesi

Diğer operatörlere taşınması

Faturalı hattan faturasıza veya faturasız hattan faturalıya geçiş yapılması

Bunlarla alakalı da bir sorun yoksa müşteri hizmetlerini arayarak "Sil Süpür yapamıyorum" şeklinde bir talep oluşturabilirsiniz.


 

Yorumlar

Esma öztunç Türk Telekom uygulamasına giriş sorunu. Türk Telekom online işlemler uygulamasına giriş yapamıyorum. Giriş yapmaya çalıştığımda uygulamadan atıyor. Telefonum iPhone ® 6. Son güncellemeden sonra bu şekilde oldu. Ne kullanım bilgilerime bakabiliyorum ne de Sil Süpür yapabiliyorum. Düzeltilmesi lazım acilen lütfen ilgilenirseniz çok sevinirim. Geri dönüş bekliyorum. Bir ara olmuştu düzeldi tekrarladı.
Erhan tosun Mesaj
Mahir Öz Türk telefon uyğulamasına ğiremiyorm yardımcıı olurmusunuz
Ferhat kılıç Epeydir sil süpürü unutup kullanmıyordum şimdi deniyorum sayfa açılmıyor nedenini öğrene bilirmiyim telefonum 6 plas
Şahsine kurşun Benim ve annemin iki aydır silsüpür kampanyalarımız çalışmıyor. Annem hattını değişti sanırım bende değişmeliyim. Bu nasıl rezalet