Silivri'de akılalmaz intihar

Silivri'de bir vatandaş D-100 Karayolu kenarındaki aracının içinde ölmüş olarak bulundu. Bir ipin ucunu boğazına bir ucunu ise bariyerlere bağlamış ardından gaza basarak intihar etmiş olabileceği düşünülen vatandaşın cansız bedeni morga kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Silivri'de akılalmaz intihar

Silivri'de adının Hakan Doğan olduğu öğrenilen bir vatandaş aracının içinde ölmüş olarak bulundu. Olay yerinde geçenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Doğan'ın bir halatı önce boğazına geçirmiş sonrada bariyere bağlamış olduğunu fark etti. Polisin ilk değerlendirmesine göre, Doğan, boğazına geçirdiği halatın diğer ucunu ise bariyere bağladı. Doğan daha sonra gaza basarak intihar etti. 

Silivri D-100 Karayolu Parkköy Mevkii'nde sabah saat 06.00 sıralarında meydana gelene olayda, vatandaşlar aracının için hareketsiz yatan birini gördü. Olayın haber verilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri halata bağlı olarak bulunan Doğan'ın ölmüş olduğunu belirledi.

HALATI BAĞLAYIP GAZA BASMIŞ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Doğan'ın cansız bedenini Adli Tıp Kurumu'na kaldırırken polis ekipleri araştırmalarını sürdürüyor. Polis, 28 yaşındaki Hakan Doğan'ın önce baoğazına geçirdiği halatı bariyere bağladığı daha sonra ise hızla gaza basarak intihat etmiş olacağını düşünüyor. Doğan'ın gerçek ölüm nedeni ise yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Yorumlar