Sıla ve Ahmet Kural'ın ilk ifadeleri ortaya çıktı

Ahmet Kural ve Sıla ilk kez hakim karşısına çıktı. İkilinin ilk ifadeleri ortaya çıktı. Sıla ilk ifadesinde Ahmet Kural tarafından tekmelendiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sıla ve Ahmet Kural'ın ilk ifadeleri ortaya çıktı

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya, sanık Ahmet Kural ve müşteki Sıla Gençoğlu katıldı. Davanın müdahili Daha önce dinlenilmesine karar verilen 3 kişi de tanık olarak duruşmada hazır bulundu. Müdahil kurum Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı temsilen bir avukat da duruşmaya geldi.

Kimlik tespiti yapılan sanık Ahmet Kural, aylık net gelirinin 50 bin lira olduğunu, sinema ve reklam gelirleriyle bu gelirin yıllık 2- 2.5 milyon lirayı bulduğunu kaydetti.

Sıla Gençoğlu'nun da kimlik tespitinin yapılmasının ardından duruşmada ilk olarak sanık Ahmet Kural'ın savunması alındı.

"Anlaşamadığımız için ayrılma kararı aldım. Daha sonra Okan Can Yantır ile ilişki haberleri çıktı. Belli bir süre geçtikten sonra yeğenim ve ortak arkadaşlarım ile birlikte bana barışma teklifleri gönderdi. Benim için şarkı bestelediğini söyledi ve ortak arkadaşlarımızı araya koydu. Sonrasında tekrar görüşmeye başladık ve barıştık. Üç kere ayrı dönemlerde Okan Can Yantır'ı sordum, her seferinde farklı cevaplar aldım. Çok aşık olduğum için hiç bir zaman sorgulamadım. Aklımın bir köşesinde kaldığı için olay gecesi tekrar sordum. 'Senin canını yakmak için birlikte oldum' dedi.

Olay günü ailemle görüştük. Alkol aldık daha sonra Zekeriyaköy'deki evime gittik. Aynı konuyu sordum. 'Senin canını yakmak istedim' dedi. Tartışma çıktı. Defol git dedim darp etmedim hakaret ve tehdit etmedim."

Benim kollarımdan tuttu tişörtümden çekti. Yere düştük birbirimizi sarstığımız oldu.

Şiddette ve kadına şiddette adımın geçmesinden dolayı tüm kadınlardan özür diliyorum.

Sıla: İdrarımdan kan geldi, böbreklerimi tekmeledi

Ahmet Kural'dan sonra Sıla da ifade verdi. İşte ünlü şarkıcının sözleri:

"Olay günü sanığın ailesinin evinde güzel vakit geçirdik. Daha sonra Zekeriyaköy'deki evine gittik orada kurtulamadığım aynı soru geldi. Alkolün etkisiyle bir anda sinir krizi geçirdi. Takribi bir saat sürdü. Kendimi evden kurtarmaya çalıştım. Kötü bir hatıraydı. Küfür etti. Kül tablasını kaldırdı, 'seni öldürürüm gebertirim' dedi. Birkaç kez yere düştüm böbreklerime ve kulaklarıma vurdu. Tekmeledi böbreklerimi. Çıkmak istedim bahçe kapısından içeri sokuldum. Kafama vurdu.Yerlerde sürüklendim. Yaklaşık 1 saat sürdü. Dinlenip dayak yedim. Bir saat boyunca ara ara dayak yedim. İdrarımdan kan geldi."

Kıskançlık krizine girdi

Sıla ise ifadesi sırasında iş adamı Okan Can Yantır ile görüştüğünü söyledi. Şarkıcı, "Aileme, arkadaşlarıma ve inançlarıma yönelik tutumları vardı saygısı yoktu. Daha sonra ayrıldık. Olay 29 Ekim günü gerçekleşti. Ailesinin evinde çok güzel bir akşam geçirdik. Daha sonra Ahmet’in Zekeriyaaköy'deki evine gittik. Okan Can Yantır sorusu geldi. Kıskançlık krizine girdi ve bir saat tartıştık" ifadelerini kullandı.

Yorumlar