Sıla, Ahmet'i şarkıdan da çıkardı

Sıla, Ahmet Kural'la yaşadığı şiddet olayı ve mahkeme olayının ardından ilk kez Antalya'da sahne aldı. Sıla seslendirdiği şarkıda geçen 'Ahmet' ismini anmamak için şarkının sözlerini değiştirerek okudu.

Google Haberlere Abone ol
Sıla, Ahmet'i şarkıdan da çıkardı

Uzun süre gündemden düşmeyen Ahmet Kural ve Sıla arasında yaşananların ardından Sıla ilk kez sahneye çıktı. Antalya'da sevenleri ile buluşan Sıla Gencoğlu, Ahmet Kural'ın adını bile anmak istemiyor. Hatta öyleki, sahnede Ajda Pekkan'ın şarkısını seslendiren Sıla, şarkıda geçen 'Ahmet' ismini 'Rahmet' olarak değiştirerek okudu.

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu AHEF tarafından 9.su gerçekleştirilen Uluslar arası Katılımlı Aile Hekimleri Kongresi'nde sahneye çıkan Sıla, izleyenleri adeta büyüledi.

Sözcü'nün haberine göre; konserde açıklama yapan Sıla, “Yaklaşık 1 ay sonra ilk kez sahneye çıkıyorum. Orkestram ile de 1 ay sonra ilk kez birlikteyim. Ama neyse ki sizinleyim, doktorlarlayım” dedi.

SILA ARTIK ADINI BİLE ANMIYOR

Sıla, Ajda Pekkan’ın 1968 senesinde seslendirdiği ‘Boş Vermişim Dünyaya’ isimli şarkısını seslendirirken yaptığı değişiklik dikkatlerden kaçmadı.

Sıla, şarkı sözlerinde geçen ‘Ahmet’ ismini ‘Rahmet’ olarak değiştirerek seslendirmeyi tercih etti. Sıla’nın yaptığı bu değişiklik ise Ahmet Kural’a gönderme olarak yorumlandı.

Şarkının Sözleri;

Boş vermişim boş vermişim
Boş vermişim dünyaya
Ağlamak istemiyorsan
Sen de boş ver dünyaya

Ahmet (Rahmet) Mehmet Süreyya
Hepsi boş hepsi hülya
Bir gün hayat bitecek
Dersin görmüşüm rüya

Yorumlar