Siirt'te iki katlı kerpiç evin çökmesi

- Şirvan ilçesinde iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu baba ve iki çocuğunun hayatını kaybettiği olayda yaralanan anne ve 4 çocuğu taburcu edildi - Vali Vekili Kuş ve Belediye Başkan Vekili Taşkın, Coşkun ailesine taziye ziyaretinde bulundu - Kuş: - "Yarım kalan evin inşaatını Şirvan Kaymakamlığı tamamlayacak"

Google Haberlere Abone ol
Siirt'te iki katlı kerpiç evin çökmesi

SİİRT (AA) - Siirt'in Şirvan ilçesinde iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu baba ve iki çocuğunun hayatını kaybettiği olayda yaralanan anne ve 4 çocuğu taburcu oldu.

Soğanlı köyünde iki katlı kerpiç evin aşırı yağış nedeniyle çökmesi sonucu, göçük altında kalan güvenlik korucusu baba Cemal Coşkun (37) ile çocukları Yusuf (15) ve Ömer'in (4) hayatını kaybettiği olayda, enkazdan yaralı çıkarılan anne Cemile Coşkun (37) ile çocukları Gamze (2), Sinan (9), Zeynel (13) ve Büşra (11), Siirt Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Vali Vekili Bünyamin Kuş, beraberinde Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali Yardımcısı Yunus Koç ve kamu kurum temsilcileriyle köye gelerek Coşkun ailesini ziyaret etti.

Aileye başsağlığı dileklerini ileten Kuş, devlet olarak her zaman Coşkun ailesinin yanında olacaklarını söyledi.

Ailenin çöken evinin yanında yeni ev inşa ettiğini anımsatan Kuş, "Sayın Valimiz Ali Fuat Atik'in talimatlarıyla yarım kalan evin inşaatını Şirvan Kaymakamlığı tamamlayacak. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın." dedi.

Baba Coşkun'un babası Hakim Coşkun da olayın ilk anından itibaren kendilerini yalnız bırakmayan devlet yetkililerine teşekkür etti.

Yorumlar