Sibel Salman kimdir, nerelidir?

Prof. Dr. Sibel Salman'ın kim ve nereli olduğu merak ediliyor. Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Salman'ın özel hayatı ve uzmanlık alanıyla ilgili meraklı sorular HaberTürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu programa katılmasından sonra daha çok sorulmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Sibel Salman kimdir, nerelidir?

Sibel Salman kimdir, nerelidir, kaç yaşında, uzmanlık alanı nedir soruları bu aralar merakla soruluyor. En son Habertürk kanalında Fatih Altaylı'nın sunumunu yaptığı TekeTek programına katılarak eğitim konusunda yorumlarda ve değerlendirmelerde bulunmuştu. Peki, Sibel Salman kimdir?

SİBEL SALMAN KİMDİR?

Sibel Salman Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde öğretim görevlisidir. 

2000 yılında ABD Carnegie Mellon Üniversitesi Yöneylem Araştırması bölümünden mezun olmuştur.

Endüstri Yönetimi derecesi (Carnegie Mellon University, 1997),

M.Sc. Endüstri Mühendisliği lisans derecesi ( Bilkent Üniversitesi , 1994) ve B.Sc. Endüstri Mühendisliği lisans derecesi (Bilkent Üniversitesi, 1992).

Koç Üniversitesi'ne katılmadan önce, 2000 ve 2003 yılları arasında Purdue Üniversitesi Krannert School of Management'ta öğretim üyesi olarak görev yaptı .

Şu andaki araştırma ilgi alanları, ağ modelleri ve afet yönetimi, insani yardım operasyonları, lojistik, üretim, sağlık hizmetleri ve iş analitiği uygulamalarıyla veriye dayalı optimizasyondur.

 

Yorumlar