Sezgi Sena Akay kimdir, nereli, kaç yaşında? Show TV Pazar Sürprizi sunucusu kim?

Sezgi Sena Akay Show TV'de her pazar günü sabah saatlerinde yayınlanan "Pazar Sürprizi" isimli magazin programını sunuyor. Peki, Sezgi Sena Akay kimdir, nereli, kaç yaşında? Show TV Pazar Sürprizi sunucusu kim?

Google Haberlere Abone ol
Sezgi Sena Akay kimdir? Show TV Pazar Sürprizi

Sezgi Sena Akay kimdir, nereli, kaç yaşında, daha önce nerelerde çalıştı soruları her pazar günü Show TV'de yayınlanan "Pazar Sürprizi" programını izleyenler tarafından merakla soruluyor. Magazin tutkunlarının her pazar günü sabah saatlerinde ekran başına kurularak keyifle izledikleri programı sunan genç kadının güzelliği ve sunumu seyircinin dikkatini çekiyor. Peki, Sezgi Sena Akay kimdir, nereli, kaç yaşında? Show TV Pazar Sürprizi sunucusu kim?

SEZGİ SENA AKAY KİMDİR?

Show TV'de yayınlanan "Pazar Sürprizi" isimli magazin programının yeni sunucusu Sezgi Sena Akay, 31 Ekim 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 

Akay, sunucu olmasının yanında hem model hem de oyuncudur.

Sena Sezgi Akay lise öğretimini Erenköy Kız Lisesi'nde tamamladı.

Aynı zamanda iyi bir sporcu olan Akay Galatasaray'da voleybol oynamaya başladı ve zamanla Fenerbahçe’de altyapıya girdi.

18 yaşına kadar voleybol ile ilgilenen oyuncu Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okumaktadır.

2012 yılında 17 yaşındayken Best Model of Turkey seçildikten sonra aynı yıl Best Model of the World seçildikten sonra Türkiye'de ünlendi.

Sezgi Sena Akay kimdir, nereli, kaç yaşında Show TV Pazar Sürprizi sunucusu kim
Sezgi Sena Akay

 

2014 yılında Kanal D'de yayınlanan Zeytin Tepesi dizisinin kadrosuna dahil oldu ve Nevin karakterini canlandırdı. Ancak reytinglerin düşmesi nedeniyle dizi final oldu.

Sezgi Sena Akay kimdir, nereli, kaç yaşında Show TV Pazar Sürprizi sunucusu kim
Sezgi Sena Akay

 

2015 yılında Acı Aşk adlı Show TV dizisinin kadrosuna bu sefer başrol olarak girdi. Acı Aşk da düşük reytingler sonucu yayın hayatına veda etti.

SEZGİ SENA AKAY EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

2012 yılında Best Model of The World seçilen Sezgi Sena Akay, bir süredir birlikte olduğu Emir Hasoğlu ile evlendi.

28 Mart'ta evlenme teklifi alan ve soyadını günler öncesinden değiştiren Sezgi Sena Akay bir süredir beraber olduğu Emir Hasanoğlu ile dünyaevine girdi.

Çiftin nikah töreninden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.


 

Yorumlar