Sezer Öztürk kimdir, nerelidir, kaç yaşında, yakalandı mı, kavgada cinayet işlediği doğru mu?

Sezer Öztürk kavga ile gündemde, Sezer Öztürk kimdir, nerelidir, kaç yaşında, yakalandı mı, kavgada cinayet işlediği doğru mu? neden kavgalarla gündeme geliyor, daha önce neler yaptı, neden futbolu bıraktı? İşte Sezer Öztürk hakkında şaşırtıcı bilgiler.

Google Haberlere Abone ol
Sezer Öztürk kavga görüntüleriyle gündemde

Sezer Öztürk kimdir, nerelidir, kaç yaşında, yakalandı mı, kavgada cinayet işlediği doğru mu? Almanya doğumlu Türk sporculardan Sezer Öztürk kavga ile gündemde, Sezer Öztürk kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Öztürk daha önce de kavgalarla gündeme gelmişti, hatta futbol kariyerinin bile bu tür iddialar yüzünden sona erdiği söyleniyor. Ancak şimdiki durum çok ciddi. Çünkü Sezer Öztürk'ün bu kez karıştığı kazada bir kişinin öldüğü belirtiliyor. Öztürk de cinayetten cezaevine girmiş durumda. Peki, Sezer Öztürk kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Sezer Öztürk kavga ile gündemde, Sezer Öztürk kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Sezer Öztürk kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

 

SEZER ÖZTÜRK KİMDİR?

Almanya'da doğup büyüyen Türk futbolculardan biri de Sezer Öztürk'tü. Ancak Sezer futbol kariyerine agresif kişiliği nedeniyle erken bitiren isimlerden oldu.

İşte Sezer Öztürk biyografisi:

Sezer Öztürk 3 Kasım 1985 tarihinde Almanya Velbert şehrinde doğdu.

35 yaşında olan Sezer Öztürk artık "eski bir futbolcu"dur. 

1.76 boyunda ve orta sahada pozisyonunda görev alıyordu.

Bayer 04 Leverkusen oynamanın avantajıyla Türkiye genç millî takımlar için keşfedildi. Almanya genç millî takımına davet edilse de Sezer Öztürk tercihini Türkiye'den yana kullandı ve ilk defa millî formayı Türkiye U-15 Altı millî futbol takımında 19 Ekim 1999 tarihinde Romanya ile oynanan karşılaşmada giydi. Ardından genç millî takımlarının bütün kademelerinde görev aldı.

Sezer Öztürk kavga ile gündemde, Sezer Öztürk kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Sezer Öztürk

 

48 kez millî takımlara çağrılan Sezer Öztürk, 7 kez Türkiye U-15, 4 kez Türkiye U-16, 1 kez Türkiye U-17, 5 kez Türkiye U-18, 16 kez Türkiye U-19, 7 kez Türkiye U-20, 1 kez de Türkiye A2 forması olmak üzere toplam 42 kez millî formayı giymiştir ve bu müsabakalarda 6 gol kaydetti.

Millî takımlar teknik direktörü Guus Hiddink tarafından Çek Cumhuriyeti ile Kuzey İrlanda karşı oynanacak hazırlık maçları için Türkiye A millî takımı kadrosuna davet edilen Sezer, bu müsabakalarda yedek soyunsa da görev almadı.

Türkiye 19 yaş altı millî futbol takımı ile 2004 yılında düzenlenen UEFA 19 Yaş Altı Şampiyonası'na katıldı ve final oynadı.

Sezer Öztürk'ün forma giydiği kulüp takımları ise şöyle;

Bayer Leverkusen, Beerschot (kiralık), Nürnberg, Manisaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir, Eskişehirspor

Türkiye'de Beşiktaş, Fenerbahçe gibi takımlarda da forma giymiş Sezer Öztürk'ün trafikte tartıştığı kişilere kurşun yağdırdığı görüntüler gündeme oturdu. Yaşanan olay, Sezer Öztürk'ün geçmiş vukuatlarını da akıllara getirdi. İşte olay anında yaşananlar ve geçmişte yaşadıklarıyla Sezer Öztürk...

SIK SIK VUKUATLARLA GÜNDEME GELEN İSİM

Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımlarda forma giyen eski futbolcu Sezer Öztürk'ün, İstanbul - Şile'de trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişilere kurşun yağdırdığı görüntüler sosyal medyayı salladı.

Olayda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin ise yaralandığı belirtiliyor. Sezer Öztürk'ün cinayet iddiasıyla gözaltında olduğu, ardından nöbetçi savcıya çıkartılıp tutuklandığı ifade ediliyor.

Sezer Öztürk, Beşiktaş forması giydiği dönem 2013'te Hajduk Split maçında pas alamadığı için zaman zaman sert tepkiler göstermiş, bir pozisyonda Serdar Kurtuluş'a kızmıştı. Bunun üzerine Kaptan İbrahim Toraman, Sezer Öztürk'e sert çıktı.

Sabaha karşı İstanbul'a inen Beşiktaş kafilesi doğruca tesislerde kampa girdi. Bu sırada Sezer, İbrahim Toraman'ın odasına gitti ve kimse kendilerini rahatsız etmesin diye kapıyı kilitledi. İkili odada yine kavgaya tutuştu. Gelen sesler üzerine diğer futbolcular kapıyı kırarak ikiliyi güçlükle ayırdı.

Devamındaki süreçte kadro dışı kalan Sezer Öztürk'ün karıştığı olaylar bununla sınırlı değil.

Sezer Öztürk 2014'te tatil için gittiği Almanya'da karıştığı bar kavgasında bıçaklandı. Olaylı gecede Sezer'in yanı sıra kardeşi Halil İbrahim Öztürk ve kuzenleri Bünyamin Öztürk ile Fırat Dilek de kavgaya karıştı.

Alman basının iddiasına göre, cumartesi gecesi saat 23:00 sularında gittikleri gece kulübüne alınmayan Sezer Öztürk ve akrabaları 3 saat sonra geri gelerek, içerideki bar sahibi ile tartıştı.

İki kişi arasındaki tartışmanın kavgaya dönüştüğünü belirten gazete, kulüp güvenliklerinden birinin aralarında Sezer Öztürk ve kuzeninin bulunduğu 3 kişiyi bıçakladığı aktarıldı. Gece kulübüne polisin gelmesiyle birlikte Sezer Öztürk ve 6 kişilik grubun olay yerinden kaçtıkları ifade edildi.

Gazetenin haberine göre kaçan yaralılar bir süre sonra Velbert kasabası hastanesi acil servisinde tedavi olmaya gitti. Sezer Öztürk'ün ağır yaralanan kuzeni ameliyata alınırken diğer yaralılara ilk müdahaleleri yapıldı.

Sezer Öztürk'ün karıştığı bu olay sonrası Velbert polisi, kasten adam öldürmeye teşebbüs şüphesi ile soruşturma başlattı.

Sezer, 2017 yılındaki değişimiyle spor severleri bir hayli şaşırtmıştı. Futbolculuk döneminde fiziksel yetersizliği nedeniyle eleştirilen Öztürk, fit görüntüsüyle dikkat çekmişti.


 

Yorumlar