Sezer Değirmenci kimdir, Ivana Sert, hangi otel, kaç yaşında?

Sezer Değirmenci kimdir, Ivana Sert, hangi otel, kaç yaşında soruları ikilinin evlendikleri yönündeki haberler sonrası merakla sorulmaya başlandı.

Google Haberlere Abone ol
Sezer Değirmenci kimdir, Ivana Sert, hangi otel, k

Sezer Değirmenci kimdir, Ivana Sert, hangi otel, kaç yaşında? Moda dünyasının ünlü isimleri arasında yer alan Ivana Sert'in turizm sektörünün önde gelen isimlerden biri olan Sezer Değirmenci ile evlendi. Evlilik sonrası haliyle Sezer Değirmenci kimdir, Ivana Sert, hangi otel, kaç yaşında, soruları da merak konusu oldu.

Modacı Ivana Sert, uzun süredir aşk yaşadığı iş insanı Sezer Dermenci ile Maldivler'de hayatını birleştirdi. İşte detaylar... Son olarak 'Doya Doya Moda' adlı programda rol alan modacı, iş insanı Sezer Dermenci ile evlendi. 

Sezer Değirmenci kimdir, Ivana Sert, hangi otel, kaç yaşında?
Ivana Sert

 

Magazin D'nin haberine göre; İkilinin nikahı Maldivler'de gerçekleşti. Sert ve Dermenci'yi bu mutlu gününde yakın dostları da yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Sert, "Siz evlendiğinizde evlilik sözleşmesi yapar mısınız?" sorusuna "Bizde her şey açık, önemli olan aşk" diye cevap verip "Yavrum sen ne diyorsun?" diyerek topu sevgilisi Dermenci'ye atmıştı. Dermenci ise "Önemli olan aşk gerisi hikaye" diye karşılık verip sevgilisi Sert'e destek çıkmıştı.

Ivana Sert, 2013 yılında Yurdal Sert'ten boşanmıştı. Çiftin bu evlilikten 'Kayon Ateş' adında bir oğlu bulunuyor.

Sezer Değirmenci kimdir, Ivana Sert, hangi otel, kaç yaşında?
Sezer Değirmenci kimdir, Ivana Sert, hangi otel, kaç yaşında?

 

Sezer Dermenci, İzmir'lidir. İzmir Urla'da işletmeleri bulunan Fevzi ve Ayşe Dermenci'nin oğludur ve tanınan bir ailedir. Sezer Dermenci bir iş adamıdır ve restoran zincirleri bulunur. Sezer Dermenci, erkek kardeş Doğan Dermenci bile İzmir'de bir otel işletmektedir. Ayşe Hanım Konağı adlı butik otel işleten Sezer Dermenci, İvana Sert ile evlidir.


 

Yorumlar