Şeyma Subaşı ve İtalyan arkadaşına karantina

Şeyma Subaşı ve İtalyan erkek arkadaşı Guido, Sağlık Bakanlığı'nın devreye girmesiyle 14 günlük karantinaya alındı. İkili, karantina sürecini evinde geçirecek. Guido'nun İtalya'dan geldiği iddiası üzerine kamuoyunda tartışmalar yaşanmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Şeyma Subaşı ve İtalyan arkadaşına karantina

Avrupa'da koronavirüsten en çok etkilenen ülke olan İtalya'dan geldiği belirtilen Guido Senia isimli İtalyan vatandaşı arkadaşı Şeyma Subaşı ile birlikte zorunlu olarak hastanede muayene edildikten sonra karantinaya alındılar.

Şeyma Subaşı ve İtalyan erkek arkadaşı Guido Senia, corona virüs şüphesi ile Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde testten geçirilip '14 gün evden çıkmama' şartıyla eve gönderildi. Şeyma Subaşı corona virüsü konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı.

Yurtdışından Türkiye’ye geldikten sonra '14 gün evde kalma' kuralına uymadığı iddiasıyla büyük tepki çeken Şeyma Subaşı ve erkek arkadaşı Guido Senia ile ilgili İçişleri Bakanlığı'nın harekete geçmesinin ardından yeni gelişmeler yaşandı. Şeyma Subaşı ve İtalyan vatandaşı Guido dün geceyi Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçirdi.

Hastanede bir gece kalan ikili 'Corona Virüsü' test sonuçları 'negatif' çıkınca çift, 14 günlük karantina için evlerine gönderildi. 

Subaşı ve arkadaşı dün yurtdışından gelenlere önerilen 14 gün kuralına uymadıkları gerekçesiyle eleştirilmişti. 

Yorumlar