Sevilay Yılman: Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun tatile gittiğini duyunca şok geçirdi

CHP'ye yakın isimlerden Sevilay Yılman, Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum tatiliyle ilgili Kemal Kılıçdaroğlu'nun tavrını açıkladı. Yılman, "Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun tatilini duyunca şok geçirdi" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Yılman: Kılıçdaroğlu duyunca şok geçirdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tartışmalır Erzurum tatilinin yankıları sürüyor. Türkiye baştan başa Elazığ depreminin yasını tutarken İmamoğlu'nun Erzurum'da lüks otelde tatil yapmasına tepkiler giderek büyürken, parti yönetiminin bu konuda ne düşündüğü merak ediliyordu. Bu konuyla ilgili partiye yakın gazetecilerden biri olan Sevilay Yılman'dan bir detay geldi. 

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kayak tatiline gittiğini duyan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'şok geçirdiği' iddiasını aktardı.

İmamoğlu'nun tatilinin CHP Genel Merkezi'ni rahatsız ettiğini belirten Yılman, "Şunu biliyorum. Ekrem Bey'in önce Elazığ'a gitmesi ardından karayolu ile Erzurum'a geçmesi en başta Cumhuriyet Halk Partisi'nde, en başta Genel Merkez'de, en başta Kemal Kılıçdaroğlu'nun şahsında büyük infiale neden oldu" ifadelerini kullandı.

Açıklamasının devamında Yılman, "Görüştüğüm, konuştuğum CHP'li bütün kaynaklarım Kemal Bey'in şok geçirdiğini söylediler. Ayrıca Kemal Bey'in kurmayları aracılığıyla da Ekrem Bey'e ulaşıp 'Doğru olmadı bu. Orada insanlar ölüyor. Hala enkaz altında çalışmalar var. Hal böyleyken Ekrem Bey'in kalkıp dağa tatile gitmesi bir de onu kalkıp sosyal medyadan fotoğraflarla lanse etmesi doğru olmamıştır' mesajını ilettiğinden eminim" dedi.

Yorumlar