Sevda Türküsev kimdir nereli evli mi eşi kimdir kaç yaşında?

Sevda Türküsev kimdir nereli evli mi eşi kimdir kaç yaşında soruları bu aralar medya dünyası ve sosyal medyada merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Sevda Türküsev kimdir nereli evli mi eşi kimdir ka

Sevda Türküsev'in kim ve nereli olduğu sorusunun yanı sıra evli olup olmadığı da bu aralar başta sosyal medya olmak üzere birçok platformda merakla sorulan sorular arasında yer almaya devam ediyor. Peki, Sevda Türküsev kimdir nereli evli mi eşi kimdir kaç yaşında?

SEVDA TÜRKÜSEV KİMDİR?

Sevda Türküsev, İstanbul doğumlu bir gazeteci, iletişim uzmanı, sunucu ve yazardır. Kariyerine tekstil sektöründe başlamış, daha sonra yazarlık ve medya alanlarında kendini göstermiştir. Toplamda 14 kitap yazan Türküsev, ayrıca TV programlarında yorumcu ve sunucu olarak yer almıştır. Günümüzde de sosyal medya üzerinden aktif olarak gündemi yorumlamakta ve çeşitli TV programlarında yer almaktadır.

Türküsev, 10 Haziran 1969 tarihinde İstanbul'da doğmuştur ve şu anda 54 yaşındadır. Kariyerine tekstil sektöründe başlayan Türküsev, daha sonra medya ve iletişim alanlarında kendini göstermiştir.

Nerelidir ve Yaşı Nedir?

Türküsev İstanbul doğumludur ve 54 yaşındadır.

Kariyeri ve Başarıları

Türküsev'in yazarlık kariyeri, 2004 yılında "Muhafazakar Çapkınlar" kitabıyla başlamıştır. Bu kitapta genel müdürlük dönemine ait gözlemlerini paylaşmıştır. Toplamda 14 kitap yazan yazar, kadın-erkek ilişkileri, kişisel gelişim ve başarı gibi konularda eserler vermiştir.

Sevda Türküsev, 2014-2015 yıllarında Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yapmış, çeşitli TV programlarında yorumcu ve sunucu olarak görev almıştır. En son TGRT Haber'de "Bilmedikleriniz" programında Erol Köse ile birlikte hafta içi her gün yorumlar yapmaktadır.

Türküsev, ayrıca kişisel gelişim, liderlik, aile içi iletişim gibi konularda seminerler ve eğitimler vermekte, gençlere yönelik paneller düzenlemektedir.

Sevda Türküsev, sosyal medyada aktif olarak gündemi yorumlamaya devam etmektedir. Ayrıca TGRT Haber'deki "Bilmedikleriniz" programıyla televizyon yorumculuğunu sürdürmektedir.

Sevda Türküsev kimdir

Yorumlar