Bir Zamanlar Çukurova Sevda kim, kaç yaşında?

Bir Zamanlar Çukurova Sevda Çağlayan kimdir? İşte diziye bu sezon yeni katılan Sevda karakterinin gerçek adı ve biyografisi:

Google Haberlere Abone ol
Bir Zamanlar Çukurova Sevda kim, kaç yaşında?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezonunda seyircinin karşısına Assolist Sevda Çağlayan da çıkıyor. Dizide, Hünkar Yaman'ın baş düşmanı, bir zamanlar kocasını elinden almaya çalışan ve bu nedenle husumetli olduğu bir kadındır Sevda Çağlayan. Peki, Bir Zamanlar Çukurova Sevda kim, kaç yaşında?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Sevda karakterini canlandıran oyuncu Nazan Kesal'dır. Peki, Nazan Kesal kimdir? İşte Nazan Kesal biyografisi:

Türkiye Nazan Kesal son olarak Star TV'de yayınlanan Çocuk dizisinden hatırlıyor. Bu dizide Hasan'ın annesi rolünde oynuyordu. 

Öncesinde ise TRT 1'de yayınlanan Halka isimli dizide Kaan'ın annesi rolünde oynuyordu. 

Nazan Kesal, 28 Mart 1969 tarihinde Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde dünyaya geldi. 

İlköğretim ve liseyi Manisa'da tamamlamasının ardından yüksek öğrenimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro - Oyunculuk bölümünde 1991 yılında bitirdi.

Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşen Nazan Kesal, Tv dizileri, sinema ve reklam filmlerinde rol aldı.

1996 - 2004 yılları arasında Diyarbakır Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı.

2004 başında Bursa Devlet Tiyarosu'na atanan sanatçı, Ankara Sanatevi Tiyatrosu, Tiyatro Ayna, Tiyatro İstanbul, Diyarbakır Sanat Merkezi gibi özel topluluklarda da çalıştı. 

Beykent Üniversitesi Sinema TV bölümünde master yapmıştır.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi, Adana'da geçen 1970'li yıllardan bir kesit sunan, toprak ağalığı sisteminin yaşandığı dönemlerde insanların hayatlarına ışık tutan bir dizidir.

Bir Zamanlar Çukurova Sevda kim, kaç yaşında?

NAZAN KESAL'IN DİZİYE KATILDIĞI İLK SAHNE

Yorumlar