Seren Serengil öldü mü? Neden Seren Serengil haberleri çıktı, vefat mı etti?

Seren Serengil'in öldüğü yönünde bazı sosyal medya hesaplarında yer alan haberlerin aslı nedir? Ünlü şarkıcı Seren Serengil hakkında son günlerde sosyal medyada dolaşan "öldü veya öldü mü" şeklindeki iddialar duyanları şaşırtıyor. Peki işin aslı nedir? işte Serengil hakkındaki son gelişmeler:

Google Haberlere Abone ol
Seren Serengil öldü mü?

Seren Serengil öldü mü yaşıyor mu soruları bu aralar internet ortamında en çok sorulan sorular arasında yer aldı. Nedeni ise bazı internet haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında atılan, "Seren Serengil'den acı haber" başlıkları oldu. Güzel şarkıcı Seren Serengil'in öldüğüne dair sosyal medyada yer alan iddiaları gören sevenleri ve yakınları bir anda neler olduğuna anlam veremiyor. Peki, işin aslı nedir, Seren Serengil öldü mü gerçekten?

SEREN SERENGİL ÖLDÜ MÜ NEDEN ÖLDÜĞÜ SÖYLENİYOR?

Seren Serengil'in öldüğüne yönelik iddiaların aslı son günlerde ünlü sanatçının aldığı acı habere dayanıyor. Serengil'in aldığı acı haber bazı haber platformlarında, "Seren Serengil'den acı haber" şeklinde verilince yanlış anlaşılmalara neden oldu.

İşin aslı şudur: Seren Serengil ölmedi, onun menejeri öldü. Magazin medyasında yer alan haberlerin nedeni de bundan kaynaklanıyor.

Seren Serengil'in menajeri İzzet Aral, yaşamını yitirdi. Serengil, acı haberi "Canımın içi, hayatım, neşe kaynağım, ikinci babam, 24 yıllık menajerim İzzet Aral'ı kaybettik" diyerek sevenlerine duyurdu

Canımın içi, hayatım, neşe kaynağım, ikinci babam, 24 yıllık menajerim İzzet Aral'ı kaybettik. Beni bırakıp gitti. Yapayalnız kaldım o benim o kadar çok şeyimdi ki... Doyamadığım babam, dert ortağım, hayatımın enerjisi, neşe kaynağımdı. Bir yarım gitti, artık kolum kanadım gitti. Ben şimdi kiminle uğraşacağım, kiminle dans edeceğim, yazları tatillere kiminle gideceğim? Söylesene niye yalnız bıraktın beni? Hani herkes gider sen kalırdın... Niye öksüz bıraktın beni, niye sensiz bıraktın? Ben şimdi ne yapacağım İzzet Bey sensiz ne yapacağım?

 

 

Yorumlar