Serdar Aziz'in Galatasaray'a verdiği çek karşılıksız çıktı

2.1 milyon eurodan vazgeçen Serdar Aziz kalan 200 bin euro için Fenerbahçe'den aldığı çeki Galatasaray'a verdi ancak çek karşılıksız çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Serdar Aziz'in Galatasaray'a verdiği çek karşılıksız çıktı

Galatasaray, ocak ayında Serdar Aziz'in kontratını oyuncunun 2.3 milyon euro getirmesi karşılığında feshetmişti. Yıllık 2 milyon euro net ücret kazanan Serdar Aziz'in Aslan'dan 2.1 milyon euro hak edişi vardı ve bundan vazgeçerek kulüpten ayrıldı.

28 yaşındaki futbolcu, kalan 200 bin euro içinse sarı-kırmızılı kulübe Fenerbahçe'den aldığı 200 bin euro'luk bir çek verdi. Üstelik Serdar Aziz'in ödemeyi taahhüt ettiği zamanın üzerinden 1 ay geçmesine rağmen ortada herhangi bir miktar yoktu.

FENERBAHÇE'NİN ÇEKİ KARŞILIKSIZ ÇIKTI

İdareciler, oyuncudan aldığı çeki tahsil etmek istediğindeyse çekin karşılıksız olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı idarecilerin karşılıksız çıkan çekten sonra ilk olarak oyuncuyla temasa geçtiği ifade edildi. Fenerbahçeli stoperin sıkıntılı bir şekilde, "Biz de kulüpten şu anda ödeme alamıyoruz. Para yatınca ödeyeceğiz" cevabını verdiği belirtildi. Galatasaray yönetiminin ise üzerinden 1 ay geçmesine rağmen ödenmeyen çek için Serdar Aziz ve menajeri ile son bir görüşme yapacağı belirtildi.

DAVA AÇILABİLİR

Son görüşmeden de sonuç alınamazsa, yöneticilerin mahkeme yolunu izleyeceği kaydedildi.

SORUMLU KENDİSİ

Serdar Aziz verdiği çeki Fenerbahçe'den almış olsa bile kefil ve ciro eden kişi olarak kendisi sorumlu gözüküyor. Milli stoperin, önümüzdeki günlerde büyük bir kriz oluşmadan ödeme yapacağını söylediği kaydedildi.

Yorumlar